A že neuhodnu, které etnikum se zúčastnilo? Jenom ta sonda mi k tomu nejde......
je to tam i řečeno..
Jo cikáni byli vždycky dobří kopáči. Nicméně někde v zaměstnaní by si mohli vykopat i více, ale to jim nedochází... 🙂 🙂 🙂
Zajímavé. Staré telekomunikační kabely mají olověný plášť (jedna vrstva izolace je olovo). Mědi tam moc není ( jen slabé drátky).
Každopádně, v případě mrtvých, nepoužívaných kabelů, je jejich odstranění z přírody spíš záslužné .( Kdyby tam ty díry nezůstaly.)
co to olovo a plasty takova mala ekologicka havarie
To je k zamyšlení...
Špína, která nebude pracovat, která spousta let pobírá státem sociální dávky, která způsobí škodu ve výši X a při chycení dostane pouze blokovou pokutu ve výši Y...???
Úsměvné...
Každému jinému který by toto provedl, by se dostalo úplně jiné ,,odměny" předpokládám.
To že ta špína je EU spolkem chráněná víme všichni a divím se, že za takovou způsobenou škodu jim ze strany státu nebyl vyplacen ještě zvláštní sociální příjem - když se mají tak špatně.
Do práce to ne, to je nikdo nedostane 😡.
Škoda že majitelé pozemku nebyli duchapřítomní a nevyřešili to po svém.
Efektivněji !!!
Soused Rom mě 6x vykradl a jelikož jde o Roma tak státní zástupkyně prakticky ho ani nestíhala.
Před nějakou dobou tu bylo něco podobného. Když to viděl stavbyvedoucí, tak řekl, že byli idioti, protože cena toho kabelu co vykopali byla mnohem nižší, než cena práce, kterou tím kopáním odvedli. A že při rychlosti a hloubce, jakou vykopali by je klidně zaměstnal.
\Takovou dřinu a nízký výdělek.....kdyby se nechal zaměstnat jako kopáč...byl by v balíku.
Aspoň někdo to ze země dobývá... Furt že olovo je jedovatý a nechají ho v zemi...Za to by měl někdo nést zodpovědnost...
U nás taky vykopali asi dva kilometry kabelu. Jak jsme to poznali ? Nešel mám celý den pevný internet, vykopaly a ukradli optický kabel. 🤣
Pochybuji. Optický kabel je v trubce a dá se vytáhnout. Optický kabel do sběrny neprodají
No jéje, práce se nebojí , jen musí být nelegální, co?
Jsou to všude stejný svatoušci, ale běda proti nim něco říct, to by byl rasismus.
To nejde poslat je zpět do Indie?
Asi se dozvěděli, že Ukrajinci na tu jejich férovku 3 ku 15 nehrajou :-D