1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Přestože nevím, o co šlo, musím konstatovat jedno: ten americký model ,,dítě smí beztrestně všechno" se jaksi vymyká kontrole. Dnes učitel nesmí nic a žák smí všechno. Dobře umístěná váýchovná facka je mnohem účinnější než zbytečná domluva.

16
Před 3 roky
Ivan Sec

S vděčností a láskou vzpomínáme na srazech spolužáků na učitele, kteří nám tímto jasným a rasantním způsobem dávali najevo co je a co není správné. A že bychom z toho měli trauma na celý život? Ani náhodou. V 15 letech jsem měl 180 cm a 75 kg a nikdy bych si nedovolil takhle jednat proti autoritě učitelky i když mnohé byly menší než já. Prostě když jsem něco provedl, tak jsem ji dostal a tím to končilo.

Ještě v 17 letech nás nachytal třídní, jak kouříme o přestávce na záchodě. Postavil se mezi dveře a každého se zeptal : "Po hubě nebo poznámku?" Všichni jsme si vybrali facku 🙂 .

6
Před 3 roky

Normálně seřezat, že by si na zadek alespon týden nesedl.Žádná újma by se mu nestala jen by si třeba uvědomil jak se má chovat.

3
Před 3 roky

Seřezat, až by se pos...mál a sním i jeho rodiče, kteří ho takhle (ne)vychovali.

5
Před 3 roky
Zdeněk Vychroň

s ním (nechci jeho rodiče jíst) 🙂

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA