1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Chudák. Zajímalo by mě, kdy měl pauzu nebo nějakou možnost si odskočit a umýt ruce...Za autem to není žádná hitparáda a předpokládám, že se k tomu uchýlil v nouzi nejvyšší.

7
Před 1 rokem

Nějakej citlivka, však nemočil na jídlo, já když jsem rovážel u Dodo nebo Tesco tak jsem takto močil každý den. Otevřu dveře a nikdo nic nepozná, Pán měl smůlu na nějakýho hajzlíka co ho nafilmoval a kvůli tomu ho propustili. Takovým udavačským lidem pbych namočil přímo do jídla. Co máme jako řidiči v těch hrozných vedrech dělat, když furt pijeme a není kde se se vymočit.?

9
Před 1 rokem

Nu, kdyz se na diva clovek z balkonu, tak je to vskutku nechutne...! Ale jako ridic dodavky vim, ze prijdou chvile, kdy vam je naka nevychovanost a nechutnost uplne jedno.!!! A to normalni bezny clovek z kancelare proste nepochopi...!!! ☝️😉😅

14
Před 1 rokem

Kurýři nejsou zaměstnanci, většinou živnost nebo DPP. Žádný nárok na přestávky, pracovní vybavení a pokud máte pracovní úraz, taky smůla.

5
Před 1 rokem

Ono to spíš vypovídá o Foodoře. Její zaměstnanci nemají ani čas se normálně vyčůrat jak jsou přetížení. Tak hlavně, když má pán dobrý pocit zadostiučinění, že někoho připravil o práci. Normální člověk by si to vyřídil s řidičem a až pak, při špatné odezvě, případně kontaktoval zaměstnavatele. Tady to influencer dá na socky a těží z toho bodíky pro sebe.

1
Před 1 rokem

Luboš si bude muset jídlo z rozvážky bohužel odpustit. Mám pro něj smutnou zprávu... všichni kurýři moči a nedá se s tím nic dělat. A kde, to už na to žádný vliv nemá. Ale zcela jistě mu jídlo dovezl v termotašce a samotné jídlo bylo zabaleno. Nebo mu to nandal rukama na talíř? To potom chápu. Bouře ve sklenici vody 🤔

Před 1 rokem

A koho to udivuje? Vždyť mají slogan "PROTOŽE CHCI" - prostě se chtěl vyčůrat, tak se vyčůral. Je to stejné, jako když si slečna objedná donášku pizzy na přednášku, protože chce!

3
Před 1 rokem

To vypadá, že půlka toho šla do auta. Ale bylo vidět, že oklepal důkladně. To zas jo.

1
Před 1 rokem

On se bude moct zase za půl roku vrátit zpět. Oni vždycky někoho vyhodí a po půl roce mu napíšou,že ho zase potřebují.

Před 1 rokem

Nechápu lidí, kteří si doma neuvaří.

7
Před 1 rokem
Dana Dobrá

Teda vy jste fakt dobrá 😄 😄 no a ? každej nemá tu potřebu , nebo čas , nebo cokoliv . Já si doma vařím , ale někdy se najde situace , kdy se mi do toho fakt nechce a tak si nechám jídlo dovézt , nechápu co na tom nechápete .

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt