Chudák. Zajímalo by mě, kdy měl pauzu nebo nějakou možnost si odskočit a umýt ruce...Za autem to není žádná hitparáda a předpokládám, že se k tomu uchýlil v nouzi nejvyšší.
Nějakej citlivka, však nemočil na jídlo, já když jsem rovážel u Dodo nebo Tesco tak jsem takto močil každý den. Otevřu dveře a nikdo nic nepozná, Pán měl smůlu na nějakýho hajzlíka co ho nafilmoval a kvůli tomu ho propustili. Takovým udavačským lidem pbych namočil přímo do jídla. Co máme jako řidiči v těch hrozných vedrech dělat, když furt pijeme a není kde se se vymočit.?
Nu, kdyz se na diva clovek z balkonu, tak je to vskutku nechutne...! Ale jako ridic dodavky vim, ze prijdou chvile, kdy vam je naka nevychovanost a nechutnost uplne jedno.!!! A to normalni bezny clovek z kancelare proste nepochopi...!!! ☝️😉😅
Kurýři nejsou zaměstnanci, většinou živnost nebo DPP. Žádný nárok na přestávky, pracovní vybavení a pokud máte pracovní úraz, taky smůla.
Ono to spíš vypovídá o Foodoře. Její zaměstnanci nemají ani čas se normálně vyčůrat jak jsou přetížení. Tak hlavně, když má pán dobrý pocit zadostiučinění, že někoho připravil o práci. Normální člověk by si to vyřídil s řidičem a až pak, při špatné odezvě, případně kontaktoval zaměstnavatele. Tady to influencer dá na socky a těží z toho bodíky pro sebe.
Luboš si bude muset jídlo z rozvážky bohužel odpustit. Mám pro něj smutnou zprávu... všichni kurýři moči a nedá se s tím nic dělat. A kde, to už na to žádný vliv nemá. Ale zcela jistě mu jídlo dovezl v termotašce a samotné jídlo bylo zabaleno. Nebo mu to nandal rukama na talíř? To potom chápu. Bouře ve sklenici vody 🤔
A koho to udivuje? Vždyť mají slogan "PROTOŽE CHCI" - prostě se chtěl vyčůrat, tak se vyčůral. Je to stejné, jako když si slečna objedná donášku pizzy na přednášku, protože chce!
To vypadá, že půlka toho šla do auta. Ale bylo vidět, že oklepal důkladně. To zas jo.
On se bude moct zase za půl roku vrátit zpět. Oni vždycky někoho vyhodí a po půl roce mu napíšou,že ho zase potřebují.
Nechápu lidí, kteří si doma neuvaří.
Teda vy jste fakt dobrá 😄 😄 no a ? každej nemá tu potřebu , nebo čas , nebo cokoliv . Já si doma vařím , ale někdy se najde situace , kdy se mi do toho fakt nechce a tak si nechám jídlo dovézt , nechápu co na tom nechápete .