Primulo zalez do díry a zůstaň tam.
Ať je jaký je, ale umí a zná. Až vás to chytne, tak si vspomenete, u někoho to bude možná pozdě.
Až na to že obyč. roušky vám nepomůžou je to prokázány a tohohle vydřiducha poslouchat nebudu nejsem blázen a nezapomeňte se naočkovat zároveň na chřipku a covid🤦🤦
Tak najednou stačí kus textilu. Vždyť v televizi říkali, že tato forma je nakažlivější. Běžte už do háje s těmi kecy. A určitě se nezapomeňte očkovat i do zádele.
Stejný scénář - roušky z textilu, pak zdravotní rouška, pak 2 roušky a nakonec zednický repsirátor. )))
Jestli si dobře pamatuju,tak jeho dcera měla nějakej byznys okolo roušek,tak asi docházejí prašule,tak táta pustí do médií,že je čas nasadit roušky a penízky se jen pohrnou 😂😂
Jenže...on má pan Prymula pravdu. Pokud tohle vy ostatní nechápete,dá se hovořit o sobectví. Tak a klidne do mne, například mi muzete napsat , že si mám nechat napichat milion teček a nosit roušku i na spaní 😁😁😁
Ve zdravotních zařízeních nic proti rouškám nemám. Ale nosit je jak trouba nebudu.
No jo tvoje dcera už utratila peníze 💸 za roušky vlastní výrobnu na tyhle debilni nesmysly jsem zvědavý kdy nás policie bude šikanovat a napadat že ten hadr nemáme na hubě já si ho nedám ať se poserou a dej si vakcínu zadarmo já ti ji Daruji!!!!!
Tady ti strašáci moc dobře vědí, že už si jich nikdo nevšímá a nikdo o jejich moudra nestojí. Jen se děsím toho, že by se do vlády vrátil Bureš a opět jim dal prostor předvádět, jak moc dokážou svými nápady společnost poškodit. 😡
ale sám ji opět nikdy nosit nebude, jako posledně. Prodavač roušek, testrů a vakcín, už jim docházejí penízky z minulého mega kšeftu?
Nasaď si jí sám ty Pry Mulo a ty ostatní kašpaři z vlády. Zase jen děsit lidi těch hadrů máte plné sklady. Tak se toho potřebujete zbavit.
To snad není pravda. Kolik poslal TN.CZ, aby to zveřejnili? Dle mého vyhozené peníze, ale tonoucí se stébla chytá 😄