1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Primulo zalez do díry a zůstaň tam.

26
Před 2 roky

Ať je jaký je, ale umí a zná. Až vás to chytne, tak si vspomenete, u někoho to bude možná pozdě.

26
Před 2 roky
Zdeněk Ambroz

Až na to že obyč. roušky vám nepomůžou je to prokázány a tohohle vydřiducha poslouchat nebudu nejsem blázen a nezapomeňte se naočkovat zároveň na chřipku a covid🤦🤦

26
Před 2 roky

Tak najednou stačí kus textilu. Vždyť v televizi říkali, že tato forma je nakažlivější. Běžte už do háje s těmi kecy. A určitě se nezapomeňte očkovat i do zádele.

14
Před 2 roky
Alena M Markova

Stejný scénář - roušky z textilu, pak zdravotní rouška, pak 2 roušky a nakonec zednický repsirátor. )))

4
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Jestli si dobře pamatuju,tak jeho dcera měla nějakej byznys okolo roušek,tak asi docházejí prašule,tak táta pustí do médií,že je čas nasadit roušky a penízky se jen pohrnou 😂😂

15
Před 2 roky

Jenže...on má pan Prymula pravdu. Pokud tohle vy ostatní nechápete,dá se hovořit o sobectví. Tak a klidne do mne, například mi muzete napsat , že si mám nechat napichat milion teček a nosit roušku i na spaní 😁😁😁

17
Před 2 roky
Jitka Koucka

Ve zdravotních zařízeních nic proti rouškám nemám. Ale nosit je jak trouba nebudu.

12
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

No jo tvoje dcera už utratila peníze 💸 za roušky vlastní výrobnu na tyhle debilni nesmysly jsem zvědavý kdy nás policie bude šikanovat a napadat že ten hadr nemáme na hubě já si ho nedám ať se poserou a dej si vakcínu zadarmo já ti ji Daruji!!!!!

4
Před 2 roky

Tady ti strašáci moc dobře vědí, že už si jich nikdo nevšímá a nikdo o jejich moudra nestojí. Jen se děsím toho, že by se do vlády vrátil Bureš a opět jim dal prostor předvádět, jak moc dokážou svými nápady společnost poškodit. 😡

11
Před 2 roky

ale sám ji opět nikdy nosit nebude, jako posledně. Prodavač roušek, testrů a vakcín, už jim docházejí penízky z minulého mega kšeftu?

7
Před 2 roky

Nasaď si jí sám ty Pry Mulo a ty ostatní kašpaři z vlády. Zase jen děsit lidi těch hadrů máte plné sklady. Tak se toho potřebujete zbavit.

22
Před 2 roky

To snad není pravda. Kolik poslal TN.CZ, aby to zveřejnili? Dle mého vyhozené peníze, ale tonoucí se stébla chytá 😄

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA