Panu presidentovy Ukrajiny už skončil mandát!! Tak že obléknout maskáče a hurá na frontu. On snad chce zatáhnout celou Evropu do války jemu už nestačí,že jeho zemi podporujeme?
V prvé řadě by měli nastoupit všichni ti chciválci počínaje Fialou, přes Lipánka,Rakušana pokračujíce Černochovou, Pekarovou a Vystrčilem konče. Ti měli a mají největší zájem a podporu celé UA a všech kteří se nyní válejí za naše finance nejen u nás, ale i po celé EU kam od nás pokračovali dále. Je jich po EU jak čmelíků tak ať se nyní p. Zelenský snaží a zapojí nejdříve tyto osoby a pak může požadovat oběti od druhých.
No západ by mněl pomoc ukrajině nejen posílat zbraně.ale kdo půjde. Pomoc ukrajině kdyš putin
jasně odpověděl kdo koliv se Dot ho připlete o ficijalně tak tak zemně za žije takoví peklo jaký ještě žádná zem ne zažila .a Rusko má takoví zbraně jaderný .stači aby vipistil jadernou bombu šatna a ta zem uš nebude Ukrajina musí tuhle válku dotáhnout sama Ukrajina siusi uvědomit že Rusko je jaderná velmoc.Rusko bojuje Ukrajinou 2 roky a uš asi zřemně zoo chce rychle zakončit .proto tak utočo Rusko tvrdě .
Zeleňáku většina lidí už tebe má taky dost zbal si od nás ty tvoje utečence a budeš mít dost lidí do mlýnku na maso když po tom tak toužíš
Bude válka a půjdou i místní diskutéři. Pěkně od 18-60 let 😄 a ženský do polních lazaretů. A já nemusím bo mám papíry na hlavu, heč 😛
A co ty atomové hřiby na obloze? To vás neděsí? Mě teda ano.
Tak je to pak konec pro západ a čelí svět celou dobu tu mluví Rusko o jaderných zbraních a kuli tomu se nikdo nechce zapojit do války s Ruskem. Páč ví že to je jen otázka minut a konce všeho. Tak to jen znamená že bude muset čekat až ne o Želenský dostane od ostatních států. Jinak mi je líto lidí co umírají zbytečně.
Již davno mohlo zasáhnout USA a Anglie. Je na čase Rusku připomenout smlouvy. Budapešťské memorandum – ukrajinsko-americko-rusko-britská mezinárodní smlouva z roku 1994, kterou se Ukrajina vzdala jaderného arzenálu výměnou za bezpečnostní záruky a záruky územní celistvost
UA je uměle vytvořený stát, je třeba připojit Ukrajinu k Rusku a je po problémech a hlavně po nebezpečí války, poněvač zfašizovaná Ukrajina Západem je nebezpečná celému světu....
Většina států je utvořena uměle. ALe je fakt, že východ od Dněpru si Ukrajina přisvojila svévolně. A to se jí teď vrací jako bumerang.
On už si snad dělá srandu? Za něho nechtějí válčit ani Ukrajinci a my se máme pos.....? Už ať ho někdo zpacifikuje, komedianta.
Duševní úvahy Želenského si vzhledem k nebezpečí vzniku další světové války musí každý posoudit sám. Až příliž pozdě si uvědomil svoji úlohu ve vzájemném zápolení velmocí.
Říká se tomu užitečný idiot
Ten zelenej šílenec už měl být dávno ve cvokhausu!