1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

Hurá,Zelenský poroučí světu chce třetí světovou válku.

Kam jsme to až dospěli s podporou Ukrajiny?

26
Před 12 měsíci
Josef Tesařík

Chce válku do posledního ukrajince ale bez ČR

1
Před 12 měsíci

A já toho mám taky dost, co ty si o sobě myslíš, že jsi ředitel zeměkoule? Ty budeš říkat co má Evropa a celý svět dělat?

33
Před 12 měsíci
Radek Řehák

Tak jste si ho vychovali, tak, co se divíte?

12
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Ten člověk už asi není vůbec příčetný a chce rozpoutat světový konflikt, který způsobí zánik lidstva.

37
Před 12 měsíci

Tohle byl původní plán a evidentně se daří. Zatáhnout do boje všechny. A viníci se budou smát za bukem a plnit si kasičky prachama za válečný materiál.

26
Před 12 měsíci

Voloďo Voloďo nejprve naše penizky ...pak naše zbraně??? A teď nás všechny....???? Na to bych mohl říct jen něco nevhodného a jen by mi smazali komentář. Něco o felaci atd.....

16
Před 12 měsíci

Herec mimo realitu, kterému skončila i smlouva na roli kterou hrál a nyní si už neví rady, jelikož scénář píše někdo jiný .

Kdo chce mír musí vyjednávat, nebo Ukrajina bude bez mužů a o hodně menší než teď .

9
Před 11 měsíci

Své lidi má rozprchlé před válkou po celé Evropě, protože nikomu se nechce zemřít, tak žádá západ aby se zapojil do bojů proti Rusku. Mohou umírat našinci, to mu nebude vadit.

6
Před 12 měsíci

Prezident, kterému v neděli vypršel mandát... tedy herec Zelenskyj chce, aby se západ vložil do konfliktu, za který nese i svůj díl viny... absurdní...

11
Před 12 měsíci

Měli bychom aspoň částečně mobilizovat a poslat tam vojáky a nějaké mladé kluky od 25 let. Sláva Ukrajině!!!! My ty Rusy poženeme až za Ural v čele s ostrým hochem, chrabrym a údatnym bojovníkem Honzikem L. 😀

7
Před 11 měsíci

Už toho mam také dost!!! Předhodil bych Zelenskeho Rusům ať snim udělají co je správné a bude klid a mír,než aby vyzýval všechny k valce

10
Před 11 měsíci
Tomáš Karásek

👍

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt