Hurá,Zelenský poroučí světu chce třetí světovou válku.
Kam jsme to až dospěli s podporou Ukrajiny?
Chce válku do posledního ukrajince ale bez ČR
A já toho mám taky dost, co ty si o sobě myslíš, že jsi ředitel zeměkoule? Ty budeš říkat co má Evropa a celý svět dělat?
Tak jste si ho vychovali, tak, co se divíte?
Ten člověk už asi není vůbec příčetný a chce rozpoutat světový konflikt, který způsobí zánik lidstva.
Tohle byl původní plán a evidentně se daří. Zatáhnout do boje všechny. A viníci se budou smát za bukem a plnit si kasičky prachama za válečný materiál.
Voloďo Voloďo nejprve naše penizky ...pak naše zbraně??? A teď nás všechny....???? Na to bych mohl říct jen něco nevhodného a jen by mi smazali komentář. Něco o felaci atd.....
Herec mimo realitu, kterému skončila i smlouva na roli kterou hrál a nyní si už neví rady, jelikož scénář píše někdo jiný .
Kdo chce mír musí vyjednávat, nebo Ukrajina bude bez mužů a o hodně menší než teď .
Své lidi má rozprchlé před válkou po celé Evropě, protože nikomu se nechce zemřít, tak žádá západ aby se zapojil do bojů proti Rusku. Mohou umírat našinci, to mu nebude vadit.
Prezident, kterému v neděli vypršel mandát... tedy herec Zelenskyj chce, aby se západ vložil do konfliktu, za který nese i svůj díl viny... absurdní...
Měli bychom aspoň částečně mobilizovat a poslat tam vojáky a nějaké mladé kluky od 25 let. Sláva Ukrajině!!!! My ty Rusy poženeme až za Ural v čele s ostrým hochem, chrabrym a údatnym bojovníkem Honzikem L. 😀
Už toho mam také dost!!! Předhodil bych Zelenskeho Rusům ať snim udělají co je správné a bude klid a mír,než aby vyzýval všechny k valce
👍