1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Pane Zelenskyj, víte kolik stojí sestřelování raket? Jsou to šílené částky. Měly by jste si to vybrat samy Ukrajinci mezi sebou třeba válečnou daní

15
Před 11 měsíci

Já už toho mám taky dost,Zelenskyj se svou partou kamarádů dovedl Evropu tam kde je.

Je čas odejít a nejlíp nafurt.

7
Před 11 měsíciUpraveno

Co ta korupna korupčnicka zase chce? Přes polovinu darů jen rozkradl, prodal zbraně kdoví komu dál, a teď chce, jako že kdyby aspoň prosil na kolenou, ale ať už jde do p.... le

4
Před 11 měsíci

Militaristický trpaslík se snaží vtáhnout do války celý svět,.... stojíme o třetí světovou, kterou přežijí jen šváby, jako nejodolnější v radiaci zničené planetě???

5
Před 11 měsíci

" se sestřelováním ruských raket " ale když jsou korejské se západní technologií to asi nebude to správné řešení. To by se pak zjistilo, že západní technologie nejsou to pravé pro použití v konfliktu.

3
Před 11 měsíci

Jestli už toho.má zelený skřítek dost, tak ať za sebou zabouchne a odstěhuje se do Rwandy, tam má zaručené teplo a může si tam válčit jak chce👎😝😩

3
Před 11 měsíci

Já chci. A hned! Peníze a ženicha ty západě jeden plesnivej! Vem Marfusu a jdi do.... a nebo takhle: já nechci ,aby se západ zapojoval do války! - kdo je vic🤣🤔

7
Před 12 měsíci

Skutečně nepřekonatelný komik 21 stoleti

129
Před 11 měsíci

Ať zapojí svoje ukrajinské mužiky co se mu rozutekli po Evropě a nemají zájem bojovat za ukrajinské oligarchy.

20
Před 12 měsíci

Lidé mají spíše plné zuby vás.Na co si to hrajete?Na Napoleona?Nikdo kvůli vám nebude riskovat další světovou válku.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt