Už by to tomu pánovi měl říci pěkně na rovinu a po pravdě .Nikdo soudný v Evropě a vlastně ani na světě kvůli jeho Ukrajině a jeho zkorumpovanému režimu do třetí světové ani do velkého rizika této války nepůjde. Měl by si to uvědomit a podle toho jednat. Všechny ty pěkné řeči o podpoře Ukrajiny a ty samotná podpora mají danou jasnou hranici. Za tu hranici nikdo nepůjde. Na to má celý západ až na tolik vyvinutý pud sebezáchovy.
No nevím , naši proameričti politici by do toho určitě šli a hrdě by se mlátili do prsou jaci jsou bombardáci,špína jedna
Zelenskyj ať si trhne... Nikdo normální nebude chtít kvůli Ukrajině rozpoutat třetí světovou. Když měli na začátku šanci vyjednat sice ne ideální, ale přijatelné podmínky pro ukončení bojů, mysleli si, že to je zbytečné a že se osvobodí sami. Dostali od západu astronomickou finanční i vojenskou pomoc a teď si ještě bude diktovat. Opravdu jsem mu zpočátku fandil a obdivoval jeho nasazení, ale už se vyčerpal a bohužel nechal totálně vyčerpat i svoji zemi a chce kvůli tomu zatáhnout do války celou Evropu. Asi ve stylu "když nevyhrajeme my, tak ať je zničená celá Evropa".
Přesně tak a to nás chtěji zatahovat do války,vůdce ODS Fialový signalista,Dvojsvetrová surikata Pekarová a další pakáž.
Já už toho mám dost, chci aby se Zelenskyj přímo zapojil do války.
Nic se ti neděje. Rusko nemá problém s dodávkami z Číny Íránu severní korei když tohle západ ignoruje aby se ve finále nedivil. Já se vám divím.
Zelenskÿ, běž už....tam kde slunce nesvítí!!!!
Jestli mě nepomůžete, tak vám vyhlásíme válku. Vojáků u vás máme dost. Nevěřím mužikům ,ani nos mezi očima. Ukrajinec Rus jedna sorta. Oba mají v genech primitivní pudy.
Ukrajinec je rus v teplákach
Vás už pane Zelenskyj má většina také dost. Hlavně vaši ukrajinští spoluobčané. Myslíte, že západ za vás vyřeší vaší neschopnost?
A jakou neschopnost máte na mysli.Jó vlastně oni se mají obětovat pro blaho většiny Evropy nás všech ne nééé?????? !!! Já ko mi 39 roce??? Nóóó toby asi stejně blbě do padlo jak stím naším blahodárný mírném cóó??? 🤦♂️🤦♂️👏👏🤣🤣🤣🤣🤣Nó a jaké blaho jako že tu máme nejdražší energie z celé Evropy tak za to může Zelensky a nebó Fiala??A kdo to vše komu prodal placnu dvacet let na spět Fiala asi né có?? A nebo ano jó🤣🤣🤣?? Vlastně on by se teď měl zachovat jako pravej nácek a vše ze státnit!!!??? Jé a nebó pardón další vzor jak komáři ty to uměli cóó 🤣🤣🤣🤣???? Opravdu příštím životě chci být charakterní tupej mrzák zajímat se co kde ojedu a co sežeru a za nadávat si pivem u bedny pohledem na sportovní výkon bezpohlanvího navoněného hermafroida co kope koženou kouli mezi tři svařené trubky. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕.
Dobrý přístup, on to nedává, tak ať si za něj zabojuje Západ, zasmál bych se, co by dělal, kdyby mu Západ řekl KONEČNÁ - ono to strašení Putinem je taky dobrý kabaret, copak by z nás měl, tomu o nás nejde, to jsou jen strašidýlka z pusinek našich politických nul Lipavského, Černochové a dalších diletantů.
Hloupé naivní a hurá kecy na internetu.
Čím více bude Ukrajina v defenzivně, tím větší budou Zelenského požadavky.
Zcela zešílel,,,,,ten zelený mužík!
Nevím,,jak vy, ale já, už mám toho mužíka, plné zuby.
Ukrajinský diktátor Zelenskyj by si měl uvědomit, že stačilo dodržovat Minské dohody a do této situace by se nedostal!!! Teď, když tomuto diktátorovi teče do bot, tak si myslí, že Západ funguje taky jako diktatura. Zavelí se a jde se na Rusa! Já už mám dost Zelenského a jeho manýrů. Proč by měli jiní za něj vylizovat připálený pekáč?
Sezname a co ostřelování území Ukrajinskou armádou. Dokonce i do civilních oblástí