Pamatuji si velmi dobrou hlášku, když jsem se zeptal kolegy, jestli byl na vojně. Odpověď zněla - nebyl, místo ní jsem vychovával mentálně postižené děti, v armádě bych je musel poslouchat :-)
NATO zvažuje vyvolání pro všechny zcela likvidační třetí světové války !?! To nevymyslíš !!!!
Máte to pomotané - ne NATO, ale Rusko. To Rusko, které přepadlo nezávislý stát a opakovaně vyhrožuje i dalším.
Smutné je to že skoro všichni naši lampióni tady machrují a dělají ze sebe světové experty přitom nás by nedokázali ochránit ani týden.
Problém lampiónůn není v nich samotných a to ,že nedokáží ochránit. To je zavádějící. Musíme se rozhodnout jestli chceme školu, nemocnici či velký důchod, nebo tank, dělo ,raketu. Můj názor je že je lepší mít o školu, nemocnici či pár stovek menší důchod a o tank, dělo, raketu navíc, než riskovat, že někdo přijde a zničí nám všechny školy, nemocnice a důchody.
Generál Šedivý = boševická guma.
Jednoho bolševika jsi volil a druhého urážíš . Co jsi za člověka?
USA zatahuje Evropu do třetí světové války. Otázkou je komu a čemu budou USA vládnout , když na území Evropy bude radioaktivita a vše bude zničený a všude mrtvoly? Pak nezbude USA se dohodnout s RF ....
Jedinej, kdo zatahuje Evropu do války je Rusko, tak to nesvádějte na USA.
Pane Šedivý takových chcivalku od klávesnice je tu hromada co mají silné řeči ale až dojde na lámání chleba tak budou první co budou utíkat ale do té doby neustále budou podporovat válku samozřejmě jenom hloupými keci.
Nikdo nejsme ostrov à vše se vším souvisí. Rusové à Ukrajinci jsou stejní, nerespektují chartu OSN o minoritách n'a svém území, coż vyvolává separatistické tendence. Bohužel tato tendence je celoevropská, Španělskem počínaje, přes Itálii, Francii, VB, bývalou Jugoslávii à Ukrajinou konče.
To je šílenost , tady opravdu už chtějí rozpoutat světovou válku , těch šílenců přibývá , sami Ukrajinci válčit nechtějí , schovávají se po Evropě před mobilizací , tak se do toho dá NATO !!
Velitelé NATO zalezou do bunkrů až budou létat atomovky. Bože pomož nám, ať už ta studená válka mezi USA a Ruskem skončí a východ bude zase náš obchodní partner.
Opravdu mluví o bezletové zóně? To budou sestřelovat i Ukrajinské rakety a střely? Vzdyt to je to poslední co Ukrajinci mají, jinak je Rusáci vyloženě sežerou. Nebo to už bude opravdová světová válka, kde všichni bojují proti Rusku s Ukrajinci?