1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Ačkoliv je to pro nás nepochopitelné, oni to tak nevidí. Pro ty Afghánce je to naprosto normální, přirozené a dle všech morálních zásad. Pro ně je naopak naše chování amorální. Žena (třeba i dítě), která chodí (byť i na koupališti) v plavkách je pro ně jen kus masa určené ke konzumu - nic víc.

5
Před 9 měsíci

Tohle dojde tak daleko, že lidi vezmou násady a zbraně a vyženou nejen migranty ale i vládu která nic nedělá .

28
Před 9 měsíci
Jaroslav Zíka

Už aby to bylo

2
Před 9 měsíci

Deportovat je i jejich rodinu! NAVZDY! Jen prisrne tresty pro vsechny kdo jsou pribuzni muze toto zlomit... kdybz muzou rodice kvuli vire zabit dceru tak kvuli vyhosteni nauci syna sekat latinu!!!

13
Před 9 měsíci

Chidit kolem nich po špičkách. Oni přijeli pozvednout Evropu a my je nechápeme. A to je teprve začátek. A ti jejich obhájci by si je měli nastěhovat do svého blízkého okolí. Třeba se jim rozsvítí v hlavě.

11
Před 9 měsíci

Asi nebudu jediný kdo to tu napsal ale děkujeme za migrační paktw Rakušana... víme co nás čeká

7
Před 9 měsíci

Ne deportaci. Dextra.

3
Před 9 měsíci

To jsem zvědavý na to vyhoštění.

viz

Odkaz

www.novinky.cz
Nezbavíte se mě, tvrdí Afghánec, jenž znásilnil 14letou Němku. Nařízenou deportaci nelze provést - Novinky
Lidé by si měli zvyknout na to, že se mě nemohou zbavit, prohlásil jednatřicetiletý Afghánec. Soud sice rozhodl o jeho vypovězení z Německa, ale v současné chvíli je jeho deportace v reálu...
6
Před 9 měsíci

Vláda, která to tam pustila by měla být žalovaná, když nedokáže vlastním lidem zajistit bezpečí. To je důvod k žalobě a ne jako ty dámy že svicar co žalovaný vládu za nezajisteni čistého vzduchu pro jejich zdravý život 👆👆👆

8
Před 9 měsíci

Nenapíši nic, protože by mne zase zablokovali. A jinak se divím, že tu spustili k tomu diskuzi. Asi nebude dlouho.

10
Před 9 měsíci

samozrejme ze se uprchlici smali, dobre totiz vi, ze na ne nikdo nemuze.

39
Před 9 měsíci
Honza Novak

Merkel jim to zařídila nafurt

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt