To je ten dobrý přítel Trumpa. Jak se Trump chvástal jak vyřeší Kimovi jaderné zbraně a ono nic.
Nemůže nic řešit když na prezidentským křesle sedí stařík
Magor, jeho lidi chcípají hlady a on straší. Myslím, že mu to do budoucna Ukrajina nějak spočítá. Tam se nezapomíná, stejně to by s Němci za druhé... smrt číhala všude...
Soused, už zemřelý prošel celou ruskou frontu od Mosky v Berlína jen s jednou kullkou v zádech... Říkal, že Ukrajina a jih Běloruska bylo peklo na zemi...
neměl by dodržet tradice a jít bojovat v čele armády, aby jim dodal kuráže - do první linie??? Schovat se a pozorovat vše z krytu umí každý sebestředný blbeček
Jenomže takovouhle kouli neschováte v žádném krytu, protože se tam nevejde.
Dle mně jde jen o odvedení pozornosti, aby Jižní Korea neposílala techniku Ukrajině a držela ji u sebe.
Pokud hodlá rotovat 100 000vojáků ve válce na Ukrajině, Rozhodně nezačne konflikt, Když bude mít značnou část vojenských zdrojů na druhé půlce světa.
Kime Kime, posíláš vlastní lidi na smrt a je ti to jedno co ? Hlavně že ty budeš schovaný v bezpečí a u talíře ...
U talíře?Ten je malej.On potřebuje koryto.
Začínám být na slovo mír poněkud alergický.
Tlustej malej blázen.
Moc si.nevyskakuj vepříku.. ten tvůj sranda režim kazdej sfoukne jak svíčku... Ty nejsi hrozba. Teď máš za zády russkyho švaba tak ti trochu narostlo sebevědomí, to je celý.
Dej radši svým lidem nazrat...
Kdyby na světě nebyli politici, tak by se mohlo obyčejným lidem žít lépe. Projel jsem velký kus světa a všude se obyčejní lide k nám chovali pěkně. Při návštěvě Iránu jsme předpokládali na letišti nepříjemné přijetí. Ani si nás nevšimli. A lidé byli velmi srdeční a komunikativní. Jak se jmenujete, odkud jste a jak se Vám u nás líbí? Při našem vstupu do veřejného prostředku se snažili sesednout a udělat nám místo. Když viděl řidič můj fotoaparát, nabídl mně místo vedle něj.
Přesně tak, ti politici se snad hromadně zbláznili, namísto spolupráce ženou lidi do války. Lidé by ale měli říci dost a prostě ty jejich výmysly ignorovat, st se modlí sami mezi sebou.
Západ neměl v minulosti dodávat do Sev.Koreje potraviny, dneska by severokorejců byla polovička a jejich zločineckej režim by si nemohl takhle vyskakovat. Poučení pro příště: Žádná humanitární pomoc podobným režimům. Stejně to nikdo nikdy neocení a nakonec se to ještě obrátí proti nám.