U nás Český hydrometeorologický ústav očekává nejnižší teploty rovněž ve čtvrtek. V noci mají klesat k -4 °C. od úterý meteorologové očekávají sněhové srážky nad 700 m. n. m., ve středu i níže 🙂 sakra. Ta snad zkusím najít rukavice.
Zdroj: Odkaz)
Já předpovídám 167 hodin.
Já 0 hodin.
Kvalitní, co to říkám: velmi kvalitní článek od kvalitního novináře. Redakce by měla přijmout ještě mnoho stejně kvalitních pisálků, ať nás zahrnuje ještě větší informační kvalitou...no, nejméně po dobu 168 hodin.
Srandisti😁U nás se říkalo, že zima začíná od -20😃
Na Nově jim spadl teploměr. Až asi na zem. Asi ho už nikdo neslepí.
Norové na tyto dny předpovídají teploty +4 až - 2 v noci a převážně déšť. U nás pod horami.
Vařím guláš a slupky z cibule mi hlásí " střídavě oblačno". Tedy.. ráno hmlisto, odpoledne tak isto a v noci tma. A pokud u muzea napadnou tři ceňťáky, nebude jezdit ani metro!!! ...Nu, a já jdu na ryby... Tak Petrův zdar... 🙃 😇
Čeština toho pisálka je příšerná. Některé pasáže jsou ještě horší. Novináři by snad měli češtinu ovládat nejlépe z celé populace. A to psí počasí už to nevylepší.
Už by měli přestat šířit poplašné zprávy.No ale jestli tím krutým mrazem myslí 3- tak to jo a můžou přidat kalamitu 2cm sněhu.
Máte pravdu to je ta pohotovost 123.
Bábovská (Pocitová teplota) na TV Nova ví o počasí jenom to že slunce každý den vyjde jinak nic.
Souhlasím další Honsová.
Není se čemu divit, že roztává ledovec. Pokud tak u nás je +6 až-3.👏🏻👏🏻👏🏻 Super věštba.