1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 dny

Ten náš normál je vázaný na nějaký pevný bod a nebo se jako obvykle mění podle toho jakou teplotu zrovna máme a tak si k tomu vybereme relevantní data z minulosti, aby nám to zase sedlo? Nejtepleji za 10 - 20 -300 - 1000 let?

5
Před 21 dnyUpraveno
Libor Scerba

V matematice ve škole, pokud jste nebyl zrovna nemocný a to se popíračům klimatu většinou jak na podporu stává, se průměr vypočítává - Jedná se o aritmetickou střední hodnotu a vypočítá se tak, že se sečtou skupiny čísel a pak se vydělí počtem těchto čísel. Například průměr hodnot 2, 3, 3, 5, 7 a 10 je sečteno 30 a pak děleno 6, což je 5. A takto získaný průměr za určité období se porovná s průměrem obdobně získaným ale za dřívější období a vzájemný rozdíl pak je jestli se oteplilo, ,ochladilo či teplota stanuje.

3
Před 21 dny

Já vyhlížím a přivolávám jaro den co den...🙂 🙂 🙂 .Ale je fakt, že příroda má odpočívat, v únoru by tedy měl být sníh a zima..Ne třeskutá, jako v lednu, ale příroda se nesmí probouzet...To je špatné a doplatí na to hlavně člověk....🙁

7
Před 21 dny

Pokud já pamatuju, v roce 1990 jsem byla venku na lavičce jen v lehkým triku s dlouhým rukavem, protože bylo skoro 20 stupňů 🤨V únoru , pamatuju si to protože jsem byla těhotná a takový teplo nikdy predtim ani potom nebylo, tak mi ten údaj o jejich nejteplejším únoru nesedí ..

2

Potom se oteplí, vykvetou stromy a přijde pár dní mrazu, který zlikviduje květy,

Týden po té si napustím venku výřivku a bazén a přijde suché, horké léto.

A pokud ten mráz náhodou pár květů nezničí, tak je v létě poškodí kroupy a plody začnou hnít už na stromech.

2
Před 21 dny

Počasí na prd, když už ani v únoru není sníh a mráz, nejspíš začnu věřit na globální oteplování. ☹️

1
Před 20 dnyUpraveno

Nova - prvni tyden teploty okolo 6 stupnu.

Web CHMU - teploty okolo 3 stupnu, a klesat.

Prima - bude zima jak v ruskym filmu, vsichni tady zmrzneme!

Ja bych teda nejspis veril tomu, kdo to vystudoval....

Před 21 dny

Blábol jako každý měsíc. Chcete být zajímaví a zatím jste trapní.

8
Jaroslav Kupa

Tak dej nějakou vlastní predikci.

3
Před 21 dny

Krása.Klíďo by mohlo být i o deset stupňů víc a v březnu teplé jaro.

3
Před 21 dny

tn.cz a jejich predpovedi 😄

2
Před 22 dny

hahahahhahahahahahahahahhahaha

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt