při pořizováni větších psů by měli lidé skládat zkoušky, něco jako na zbran. Velká plemena se musí naučit poslouchat, ale rozhodně ne násilím ale normálním výcvikem, Jenže každý rádoby frajírek si pořídí " bojové plemeno" aby ukázal jaký je borec a pak se psu nevěnuje a naopak ho týrá. Chudák fenka, doufám, že si ji vezme někdo normální a bude jí mít rád.
Tenhle člověk by měl být za své chování i obhajobu doživotně izolován nejen od zvířat,ale i lidí.Je jen otázka času,kdy podřízne hrdlo komukoliv, kdo se na něj křivě podívá.
Tak mu to také udělejte a budem litovat a brečet. 🤮
Nebudeme🥴
Jasně a ADHD může za jeho sadistické chování, tak určitě. Toho bych taky někde přivázala a zapálila mu pár
svíček.
Adhd s tím nemá co dělat😞
Dnes si zvířata může pořídit úplně kdejaký mag.r a zcela beztrestně je týrat. Také jsem zvědavá na ten trest jako všichni zde na diskuzi. Já mu dám, že toho litoval a brečel, ostatně ve vězení může mít spoustu času na litování a brečení dosytosti, co vy na to páni soudci???
Nedávno jsem četla o ostrově, kde by těmhle pobyt prospěl. Ostrov má přezdívku ostrov hadů a mimo odborníků tam nikdo nesmí. Krásné místo pro takové existence, jen je trochu z ruky a bohužel to tam hlídá armáda.
Tak úplně nevím, co tady napsat. Tebe bych ty zrůdo chtěla potkat ! Brečel 😡 ? Tvl zavřete ho na izolaci napořád, to je psychouš, lidská zrůda, která tady zbytečně dýchá vzduch.
Věří tady snad ještě někdo, že by ta zrůda byla potrestána? Protože nemohu napsat ,co si opravdu myslím,tak raději to ukončím..... Tohle je slušně nekomentovatelné 😭
Já tady také nemůžu už nic psát, protože jsem smazána, většinou. Poslední dobou se nelze vyjadřovat k takovým kauzám slušně🤬🤢
Vážení, mezi námi je spousta chovatelů všech možných tvorů a málo z nich si láme hlavu s tím jak se pro sebe nepohodlného i třeba mazlíčka, humánně zbavit! Takovýchto debilních způsobů jsem za svůj život zaznamenal nespočet. Jiného odsuzoval a sám se neštítil stejného způsobu.
Hrozne, chudak pejsek. Zas to policajti smetou, ze neslo o tyrani nebo to soudci vyhodnoti na podminku?