Jaksi jsem už k těmto spekulacím netečný. Putin má už 3 roky rakovinu v posledním stádiu, Trump má jiné zdravotní těžkosti. Bla bla. Ale i kdyby Trump měl něco s pohybovým aparátem, jsem přesvědčen, že ty svoje nesmysly bude kázat třebas i z invalidního vozíku. Tím hůř pro nás. Bude čím dál víc nerudný a bude mu všechno jedno.
Tak Andropov byl taky těžce nemocný, dlouhá léta na dialýze, jenže jeho zdravotní stav se tajil, nesmělo se o tom mluvit. Jiný by dávno zemřel, ale pro Andropova byla špičková léčba. Nakonec i u nás, s rakovinou lze žít roky, nebo po operaci ji zcela překonat, třeba i na desítky let. Putin má na fotkách oteklý ksicht, to snad vidí každý. To není jen o stáří, nezdravě vypadá.
Tak to světu vládnou dva dědouškové nad hrobem, kteří už to nemají v hlavě v pořádku. Ale neradujme se, Trump má zdatného víceprezidenta. Jen Putin nikoho nemá, to může být do budoucna nebezpečnější než sám Putin. Nikdo neví, co se potom v Rusku semele.
Aby to nebyl Medveděv. To by byl prů.....
Tohle jsme zažili: pompézní arogantní hlupák na invalidním vozíku nacucaný chlastem!
Na tom vozejku můžeš také skončit !
Běžte už k šípku s těmi rádoby expertizami zdravotního stavu kde koho. Putin byl na umření a je tu a škodí do teď .Nyní máte zase jiného pomatence na paškálu který děsí "experty" pohledem na nohy a přitom je evidentní chabrus na palici jako Putin! Tak co jste za "experty" Podle mě jsou oba na kriminál , ne blázinec nebo nemocnici. Tatínek by řekl ,"rostou pro šibenici"!
Zákeřní pomystychtivi dedci, kterým už v zivote o nic nejde, se snaží užit si trochu té slávy a jdou klidně přes mrtvoly, však co, oni si už jména svých děti a vnoučat nepamatuji, tedy pokud si vůbec uvědomuji, ze třeba někdy nějaké měli. Od určitého věku už by měl byt vstup do vysoké politiky zakázán, stejně, jak je od určitého věku povolen.
Lidí děsí jen nohy? Já se teda sedím, když ho vidím celého! A ono taky proboha, dyť je ti starý chlap, který se celoživotně nezdravé stravuje a ještě se tím chlubí a tak kdoví, čím je prolezlý. Neustále shazoval Bidena, jak na tom je, ale není sám žádný mladík, který denně cvičí a stará se o životosprávu.
Milá paní Kateřino Herodesová, ještě tam připište, že už brzy zemře, jak jsme od podobných novinářů byli ujišťovaní, že do vánoc každého následujícího roku umře Putin, napište tam také výňatky z projevu šefky EU, že Rusové vybírají čipy z ukradených ukrajinských praček aby mohi přesně navádět rakety na Kyjev. Budete taky tak pozývaná do ČT jako slavný Váš kamarád nebo vzor Šídlo, kterému se pro změnu nelíbí poklady české kultury jakými jsou bezesporu Krkonošské pohádky.
Už zase,HERODESOVÁ, jste ubohá trapka 🙂)🙂) Exprezident Zeman nebyl po chuti tehdejší opozici a musel být tedy nemocen, dokonce i na hlavu, chtěli ho Vyskočil ze Senátu a spol. zbavit pezidentování. HANBA JIM !!! Až tak šla nenávist darebáků daleko. Putin, ten umírá už 30 let, díky našim HERODESŮm novinářským a ministru Rakušanovi, co vyvěsil plachtu s umrlčí hlavou Putina v rakvi - HANBA MU !! Teď tedy není v oblibě Trump a zase je rádoby nemocen, nohy, hlava, stařecká demence. Jeden žasne, čeho jsou schopni novináské hyeny, jak správně říkal exprezident Zeman. Zdá se ale, že nad ex i současné prezidenty bdí spravedlivý osud a nechá je a další nejmenované nepohodlíky v pohodě žít. Přeji vám ex i prezidenti ať žijete dlouhá léta ve zdraví. Třeba se konečně naučí korektní, slušné, demokracii a namísto podlosti, budou argumenty jedné strany, přebíjet argumenty druhé strany, tak, jak má demokracie vypadat, čemuž tedy nevěřím.
A co hlava???
V jeho věku 78 let, že? Horší je, že i mozek zřejmě vypovídá službu.Ty výlevy a výpady na veřejnosti to také není určitě v pořádku, že? O tom druhém se také dlouho psalo, že už je nad hrobem a jaksi to ustalo, že? 🤔🤔🤔🤦🤦
Není zas tak o moc starší než já, ale to co on bych nevymyslel ani v největším rauši.