1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 dny

Chudák, je mi ho líto, tak to už nemá ani smysl mluvit o dalším období. Stejně by to asi neschválili.... Ach jo 😆

Před 10 dny

Víc než modřiny nebo že při chůzi tahá nohu je viditelná psychická porucha, navíc si nepamatuje co řekl před půl dnem což jsou známky Alzheimera. Je bezpečnostní hrozbou.

3
Před 10 dny
Jana Rachůnková

...tak když to ustáli se senilou Bidnem, tohle nemůže být horší...

Před 9 dnyUpraveno

Před 9 minutami

Upraveno

Už zase,HERODESOVÁ, jste ubohá trapka 🙂)🙂) Exprezident Zeman nebyl po chuti tehdejší opozici a musel být tedy nemocen, dokonce i na hlavu, chtěli ho Vyskočil ze Senátu a spol. zbavit pezidentování. HANBA JIM !!! Až tak šla nenávist darebáků daleko. Putin, ten umírá už 30 let, díky našim HERODESŮm novinářským a ministru Rakušanovi, co vyvěsil plachtu s umrlčí hlavou Putina v rakvi - HANBA MU !! Teď tedy není v oblibě Trump a zase je rádoby nemocen, nohy, hlava, stařecká demence. Jeden žasne, čeho jsou schopni novináské hyeny, jak správně říkal exprezident Zeman. Zdá se ale, že nad ex i současné prezidenty bdí spravedlivý osud a nechá je a další nejmenované nepohodlíky v pohodě žít. Přeji vám ex i prezidenti ať žijete dlouhá léta ve zdraví. Třeba se, ZÁŠKODNÍC, konečně naučí korektní, slušné, demokracii a namísto podlosti, budou argumenty jedné strany, přebíjet argumenty druhé strany, tak, jak má demokracie vypadat, čemuž tedy nevěřím.

3
Před 10 dny

Tak si přeseděl nohu, no.

Ale tady už je asi v chlaďáku s Putinem.

4
Před 10 dny

Přišlo mi, že nyní v druhém mandátu se chová jako duševně nemocný člověk. Psychopat byl vždy, ale už se neovládá, záchvaty zuřivosti a agresivity. Když chtěli republikáni prošetřovat Bidenovo zdraví, co se týče senility či duševní svěžesti, tak tu mají dalšího kandidáta, který by to potřeboval více. Tady to není o spletení si slova nebo výpadku paměti či usínání, to je někde jinde.

3
Před 10 dny

Jiří Hirsch

"Nedávno slavný Seznam psal o tom že Putin umírá,že je nemocný,že je to dvojník... Tak teď jste vytasili články o Trumpovi."

--------------------------

Tohle je obor. Novinářská disciplína.

Odpovědět

7

Pisálci už asi 5x pochovali Kima, podobně Putina, Vystrčil Zemana, atd. Jsem v klidu, všichni žijí a mnohé z nich i přežijí. A ještě bych přidal Tymošenkovou - ta v našem tisku "umírala" ve vězení a 3 dny po propuštění už plná energie spílala Putinovi a všem svým nepřátelům!

1

Mě nevyděsil, mě potěšil.

20
Před 10 dny
Radovan Podskalský

Pro spoustu lidí je totiž známkou choroby nazývání věcí konečně pravdivě! V určitých situacích se to neodpouští! Za mne - zaplaťpánbůh za to!

11
Před 10 dny

Množí se spekulace o Fialovo zdraví.Lidi vyděsil pohled na jeho hlavu 🙋

8
Před 10 dny

Kolikrát jste psali, že to má Putler za pár? Tak teď Trump? 🤦

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt