A už to jede:-))))).Jeden má nemocné nohy,druhý ruce,třetí je dementní,no,sranda k nevíře:-)))).Jinak-pokud jsou to staří lidé,asi tomu nebude jinak,věk není jen číslo:-)))
Je to jestě vůbec muž?
Zadek jak štýrský valach, nohy do x, pás větší než obvod ramen ....
Že by pádný důvod pro odvolání? Co na tom že Biden nevěděl o sobě a nebyl náhodou Roosevelt na vozíku?
Podobnost čistě náhodná? Náš pan prezident Zeman má též problémy s nohama, ale mozek mu sakra dobře slouží. Již tehdá ho pohřbívali a on se v pohodě dožil 80tin. Možná by pomohla s diagnózou Džamila.
Zdravý nemůže být v žádném případě.Měl by vyhledat urychleně odbornou pomoc.Celý demokratický svět by to ocenil.
Super!
Takze uz nebudeme cist kazdy mesic jen o tom, jak Putin umira na rakovinu (v breznu uz urcite), ale zaroven i o tom, jak umira Trump 😄
Jeho nohy mi vadí nejmíň. Myslím že má problémy jinde.
Myslíte třeba jako když vyplázne jazyk tak se mu postaví nos? No možný je všechno ...
Taky se mi to stalo, skřípnutý bederní nerv a noha je jako cizí, musí se "předkopávat". Po pár týdnech se mi to obnovilo do normálu. (můj poznatek a názor).
Dávám za pravdu. Měsíc a půl bolesti sedacího nervu,chůze horší Trumpa.
Nedávno slavný Seznam psal o tom že Putin umírá,že je nemocný,že je to dvojník... Tak teď jste vytasili články o Trumpovi.
Modřinu má od práce,Zeman měl meruňkové buchty a vinnou klobásu.Ti mluvčí dokážou vymyslet věci.