1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 dny

Ten prázdný kyblík na krku bude větší problém.

120
Před 9 dny
Jan Frydrych

Máte pravdu, ten je zcela prázdný. Vyšinutý stařík s parkinsonem.

55

Kolikrát zase Trump umře? Bude to taky nejméně desetkrát jako Putin? Tak to může být v klidu, pisálci.

175
Před 9 dnyUpraveno
Miroslava Ondrova

Přesně. Z těch pár vteřin, které mají poukázat na problémy se zdravím se toho moc nevyčte, ať jde o Putina nebo Trumpa. Nejsou to již mladíci, tak jsou nějaké ty neduhy pravděpodobné a vůbec to nemusí znamenat nic vážného.

72
Před 9 dny

To může být neuropatie...

Podobní spekulanti tvrdili že Putin či Kadyrov jsou nad hrobem.

15

Máma mívala takovou modřinu na ruce, když ji dávali kapačky.

8

Vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby nakonec na tom byl hůře než Biden...

42
Před 9 dny
Stanislav Hrouzek

Taky je teď starší než byl Biden na začátku svého mandátu.

9
Před 9 dny

Trump je ve věku ,kdy on sám kritizoval Bidena za "podivná" rozhodnutí...vše jednou končí.

18
Před 8 dnyUpraveno

Co má s nohou? Nic. Ale zajimalo by mě co mají s hlavou ti co řeší něco na základě dvouvteřinového videa. A jak píše někdo dole, problém je v tom kyblíku na krku. Tím by se měli zabývat.

Jinak typicky americké. Neni důležitý co říkáš, ale jak u toho vypadáš.

Před 9 dny

Tak zase tolik špatná zpráva to není. Pro svět by jeho případná abdikace byla dobrou zprávou. A ta modřina? Vypadá to, že bere léky na ředění krve, tak se ekchymóza se udělá snadno. Je pak otázkou, z jakého důvodu. Možná po mrtvičce, embolii....

24
Thomas König

Myslím, že Trump je hodně velký stresák a ti nemívají krevní oběh v pořádku...

7

No nevím, takhle prohoupnout nohu mi po delším sezení přijde naprosto normální... Třebaže bych byl raději, kdyby se našel jakýkoli důvod, aby Trump musel opustit prezidentský úřad, tak je ze všech možných videí krásně vidět, že na svůj věk je ve skvělé kondici. Ale co čekat od Novy, že?

9
Před 9 dny

To snad je každému normálnímu jasné, že je nemocný!

57
Před 9 dnyUpraveno
Dominik Čech

No ale zatím to vypadalo, že jen duševně. S tím modřiny nesouvisí.

53
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt