1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dny

Kazetové bomby na fašistické Rusko. Jen houšť. Rusák musí poznat výhody své zahraniční aktivity!!

19
Před 16 dny

SSputkokomik a ruSSký nacistický národ zlodějů a vrahů,mír nechtějí škoda

49
Před 16 dny
Jerkan Petr

A to jste splodil střízlivý?

17
Před 16 dny

Jo, a všechno co pošlou, má vypínač na dálkový ovládání. Dezoláti měli snad nakonec v něčem pravdu - technika z USA je potenciální šrot, který z ní lze udělat jedním sofwarovým příkazem...

22
Před 15 dny
Ondřej Knížek

To je výhoda Ruské techniky, ta žádný software nemá. 🤣

2
Před 16 dny

Tak jak je s tím mírem?

Žádný nebude?

A když Ukrajina padne na koho se to potom svede. Tahle válka potom neskončí dobře. USA chtějí mír a přitom posílají zbraně. Evropané nechtějí mír tak také posílají zbraně. Tak co ten svět vlastně chce? Ano chtějí, aby Rusko opustilo Ukrajinu. Dobře. Jenže tento způsob tomu nepomůže,naopak se bude válka více eskalovat až nebude kdo vzít zbraň do ruky a budou přibývat další a další hřbitovy plné mladých kteří měli život před sebou.

27
Před 15 dny
Václav Kašpar

Rusko nevyrábí a neposílá zbraně na UA?

12
Před 15 dny

Kašpaři z Ameriky, co tedy vlastně chtějí mír, nebo posílat zbraně a válčit a zabíjet Rusáky a Ukrajince. Se Rusům nedivím, že do příměří nespěchají, kdo by chtěl zase západním válečným politikum věřit, to by museli být padlý na hlavu, mají s nimi bohaté zkušenosti z minulého století. Toto je pravda, ať se to tady některým zmanipulovaným pisálkům líbí, nebo ne.

10
Před 15 dny
Josef Langr

Chcimírům spadla brada. Likvidace agresorů vždycky ukončila války. Rusko může konflikt ukončit, nebo znásobit padlé. Je to jejich volba!! Pokud jde o padlé Ukrajince, to způsobují ruští fašisté, to je třeba zastavit. Kazetová bomba je dobrá volba.

10
Před 16 dny

Takže druhé kolo,jsem zvědavý, kdy to opravdu skončí.Asi to je opravdu do posledního Ukrajince.

32
Před 16 dny
Honza Liška

To se ptejte Rusů. Ty to začali.

30
Před 16 dny

Už jste někdy viděli, jak si kočka "hraje" s myší, než ji definitivně zabije? Takhle nějak mi připadá, že si jak Rusko, tak USA hrají s Ukrajinou. Rusové proto, že jedou na maximální obrátky a víc už nezvládají a USA proto, že pomůže jen natolik, aby tak úplně nepřevážili váhy na stranu Ukrajiny, protože přeci jen nechtějí báťušku Putina moc rozzlobit.

12
Před 14 dny

Takže tím tímto se jede dál, žádný mír se nekoná.Tohle není moc dobrá zpráva,nikdo nechce zbytečně umírat,ale kdo chce kam, pomožme mu tam.A vy vákochtivci,zdržte se prosím komentářů, děkuju.

Před 13 dny

Ukrajince nikdy nikdo nevymaže, byli tu a budou. Se západní pomocí i bez ní, s ruskou (imperiální ) přesilou tanků a ještě větší přesilou. Škoda těch životů.

1
Před 16 dny

Chruščev při návštěvě v USA,prohlásil,že zbrojení přispívá budování míru!Příklad uváděl,že pokud ty budeš mít pistoli a já taky,tak si na mě netroufneš.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt