Kazetové bomby na fašistické Rusko. Jen houšť. Rusák musí poznat výhody své zahraniční aktivity!!
SSputkokomik a ruSSký nacistický národ zlodějů a vrahů,mír nechtějí škoda
A to jste splodil střízlivý?
Jo, a všechno co pošlou, má vypínač na dálkový ovládání. Dezoláti měli snad nakonec v něčem pravdu - technika z USA je potenciální šrot, který z ní lze udělat jedním sofwarovým příkazem...
To je výhoda Ruské techniky, ta žádný software nemá. 🤣
Tak jak je s tím mírem?
Žádný nebude?
A když Ukrajina padne na koho se to potom svede. Tahle válka potom neskončí dobře. USA chtějí mír a přitom posílají zbraně. Evropané nechtějí mír tak také posílají zbraně. Tak co ten svět vlastně chce? Ano chtějí, aby Rusko opustilo Ukrajinu. Dobře. Jenže tento způsob tomu nepomůže,naopak se bude válka více eskalovat až nebude kdo vzít zbraň do ruky a budou přibývat další a další hřbitovy plné mladých kteří měli život před sebou.
Rusko nevyrábí a neposílá zbraně na UA?
Kašpaři z Ameriky, co tedy vlastně chtějí mír, nebo posílat zbraně a válčit a zabíjet Rusáky a Ukrajince. Se Rusům nedivím, že do příměří nespěchají, kdo by chtěl zase západním válečným politikum věřit, to by museli být padlý na hlavu, mají s nimi bohaté zkušenosti z minulého století. Toto je pravda, ať se to tady některým zmanipulovaným pisálkům líbí, nebo ne.
Chcimírům spadla brada. Likvidace agresorů vždycky ukončila války. Rusko může konflikt ukončit, nebo znásobit padlé. Je to jejich volba!! Pokud jde o padlé Ukrajince, to způsobují ruští fašisté, to je třeba zastavit. Kazetová bomba je dobrá volba.
Takže druhé kolo,jsem zvědavý, kdy to opravdu skončí.Asi to je opravdu do posledního Ukrajince.
To se ptejte Rusů. Ty to začali.
Už jste někdy viděli, jak si kočka "hraje" s myší, než ji definitivně zabije? Takhle nějak mi připadá, že si jak Rusko, tak USA hrají s Ukrajinou. Rusové proto, že jedou na maximální obrátky a víc už nezvládají a USA proto, že pomůže jen natolik, aby tak úplně nepřevážili váhy na stranu Ukrajiny, protože přeci jen nechtějí báťušku Putina moc rozzlobit.
Takže tím tímto se jede dál, žádný mír se nekoná.Tohle není moc dobrá zpráva,nikdo nechce zbytečně umírat,ale kdo chce kam, pomožme mu tam.A vy vákochtivci,zdržte se prosím komentářů, děkuju.
Ukrajince nikdy nikdo nevymaže, byli tu a budou. Se západní pomocí i bez ní, s ruskou (imperiální ) přesilou tanků a ještě větší přesilou. Škoda těch životů.
Chruščev při návštěvě v USA,prohlásil,že zbrojení přispívá budování míru!Příklad uváděl,že pokud ty budeš mít pistoli a já taky,tak si na mě netroufneš.