Russaci běžte něco dělat co má smysl a ne pořád vyhrožovat a harašit s válkou. Russko je národ zoufalcu.
Proto také pokud by snad vůbec neexistoval, nebo z nějakého důvodu zanikl, tak by nikomu nechyběl.
Co zase ten skřet vyskakuje...ať se probere, přestane zbrojit a zaleze na své území....
To je klasická taktika. Připravit ruský národ na to, že všichni jsou proti nim, celá Evropa. A že Evropa chce Rusko zničit. Rozhodně je to chytrá hra Putina, také v tom má prsty Trump. Putin jasně říká Rusku, že Evropa zbrojí, a že je chceme napadnout a zničit. Chování amerického prezidenta vypadá dost zajímavě. Jako kdyby ruské KGB na něho něco mělo, a on má strach, a proto jim jde na ruku. Je to jenom můj názor, ale opravdu to tak vypadá. Proč by tak okatě likvidoval víc než 200 let fungující demokracii v USA. To mi prostě nedává smysl. Další věc je, že Putin chce spolupracovat s Elonem Muskem na kosmickém programu dobití Marsu. Evidentně je to nesmysl, to není reálné. Vypadá to, že Putin má jediný cíl. Dostat technologie, popřípadě motory a díly na své území. Potom už je nezastavitelný. Celý svět by měl na dostřel. Neříkám, že Rusko nemá možnost mít materiály, ale oni je nedokážou zpracovat, a opracovat tak jak je potřeba.
Já bych si i tipnul, že KGB přijala po Listopadu do úschovy i část estébáckých archivů. Co tam asi mají na Slováka Babiše?
Participant pripadne valky je bolsevicko fasisticke Rusko a severni komunisticka Korea ktera se uz do konfliktu mezi evropskou civilizaci a euroasijskymi hordami jiz otevrene pripojila.
Myslím, že reakce Evropy ty bolševický pohrobky zaskočila. Formuje se vojenská síla se kterou nepočítali. A už napořád ji budou mít na dohled, na svých hranicích a né někde daleko za velkou louží. Tyhle jejich řeči neznamenají nic jiného než začínající strach. Proto kolem sebe kopou.
Spíš nás měli v plánu obsadit a tohle jim komplikuje jejich představy o snadném podrobení Evropy...
Jediná šance jak pomoct ukrajině poslat tam neoznačené lidí( vojáky) po vzoru rusů když kradli Krym a Dombas. Či Korejci převlečeni do ruských uniforem. A tvrdit to samé co Putin Jani já muzikant
Donbas, ale jinak souhlasím. Zde po letech lhaní chlubení samotného Putlera: Odkaz
Evidentně Evropa zaspala. Ne 3 roky války na UA ale několik desítek let. Štěstí přeje připraveným. A to Evropa zdaleka není. Bohužel. Budeme to těžko dohánět ale dá se s tím pořád něco dělat. Ale musíme se poněkud uskromnit a to bohužel ani Češi a ani zbytek Evropanů nechce. Bohužel.
Jeste muzem odpalit jaderne zbrane. Ukazem silu.
Že ty ruSSký nácky baví stále lhát 😂😂😂
Prozápadní a liberální ruská média označují koncept vraňjo za charakteristickou taktiku Kremlu. Už se mezi nimi ujal i nový složený termín: gosvraňjo (gosudarstvennoje vraňjo – vládní lži). Tento postoj popírání bez snahy o věrohodnost považují za projev nadřazenosti, síly a lhostejnosti k obecným konvencím.
Ty tak mas co koho varovat 🤣 Prej velmoc🤣🤣🤣prej trideni operace🤣🤣🤣prej nasi vojaci🤣vzdyt za vas uz valci snad jen severoKorejci ty lopato Russka
Ale to je veselý...
Tito dva fašisté o ničem jiném ani mluvit neumí.Oni se ani domluvit nechtějí .USA jim ty lži baští.