1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 dny

Takovou, nemohu to napsat, jen tak neuvidíte. Už delší dobu.

32
Před 9 dny

Vážná paní Gregorová máte možnost vy spolu s paní Černochovou a paní Pekarovou jít příkladem a jít do první linie na Ukrajinu a ne sedět v teplíčku a pohodlíčku a kecat

26
Před 10 dny

Tato dáma už vypustila víc nesmyslů, nejen tento.

139
Před 10 dny
Jan Klimovič

Tato žena, dámou bych ji nenazývala, vypouští pouze nesmysly....ještě jsem neslyšela, že by z ní vypadla nějaká rozumná myšlenka...😉

50
Před 10 dny

Tak vyražte do války i se všemi Piráty. A nás laskavě vynechte. Víte kulové, co takový boj na frontě obnáší a přináší.

32
Před 10 dnyUpraveno

Pošlete tam svoje rodiče, příbuzné a zbytek pirátského osazenstva v čele s harmonikářem a zvolejte URÁÀÀ.🤪✌️

70
Před 9 dny

To že Piráti jsou idio.t a to každý

Je mi záhadou co a nebo čím Čechy tak Piráti baví?

Gregorová a její obarvená hlava? Ač uvnitř nic není?

A nebo mít derdy a být ve 40 letech IN?

Ta to je je konečná vystupujeme

14
Jaromir David

Vždyť je nebaví, tahle stranička na jedno použití. Ti už podruhé sněmovnu zevnitř neuvidí.

8
Před 9 dny

To je neskutečné, co tahle osoba dokáže vyslovit.

28
Před 10 dny

Však může jít. Nejvíc keců o válce mají ti co tam v životě nepůjdou.

147
Před 9 dny

Gregorová tak nafasovat maskáče a táhněte na tu vaší milovanou Ukrajinu.

19
Před 10 dny

Zvláštní: přečetl jsem si pár komentářů tady, a myslel jsem si, že jsem na stránkách Stačilo. A ono ne, ono to patří kanalizaci Nova, což je možná ještě horší. Svůj k svému, hezky si tady přizvukujete, až to připomíná jednotné hlasování na sjezdech KSČ. Tak čest!

30
Jan Cicvárek

To je neuvěřitelné, on má taky někdo jiný názor než Cicvárek, no toto?! Je vidět, že to hlasování máte zažrané pod kůží soudruhu, zvykejte si, už 36 let se tady snažíme tak trochu o demokracii a k té jiný názor patří.

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt