Takovou, nemohu to napsat, jen tak neuvidíte. Už delší dobu.
Vážná paní Gregorová máte možnost vy spolu s paní Černochovou a paní Pekarovou jít příkladem a jít do první linie na Ukrajinu a ne sedět v teplíčku a pohodlíčku a kecat
Tato dáma už vypustila víc nesmyslů, nejen tento.
Tato žena, dámou bych ji nenazývala, vypouští pouze nesmysly....ještě jsem neslyšela, že by z ní vypadla nějaká rozumná myšlenka...😉
Tak vyražte do války i se všemi Piráty. A nás laskavě vynechte. Víte kulové, co takový boj na frontě obnáší a přináší.
Pošlete tam svoje rodiče, příbuzné a zbytek pirátského osazenstva v čele s harmonikářem a zvolejte URÁÀÀ.🤪✌️
To že Piráti jsou idio.t a to každý
Je mi záhadou co a nebo čím Čechy tak Piráti baví?
Gregorová a její obarvená hlava? Ač uvnitř nic není?
A nebo mít derdy a být ve 40 letech IN?
Ta to je je konečná vystupujeme
Vždyť je nebaví, tahle stranička na jedno použití. Ti už podruhé sněmovnu zevnitř neuvidí.
To je neskutečné, co tahle osoba dokáže vyslovit.
Však může jít. Nejvíc keců o válce mají ti co tam v životě nepůjdou.
Gregorová tak nafasovat maskáče a táhněte na tu vaší milovanou Ukrajinu.
Zvláštní: přečetl jsem si pár komentářů tady, a myslel jsem si, že jsem na stránkách Stačilo. A ono ne, ono to patří kanalizaci Nova, což je možná ještě horší. Svůj k svému, hezky si tady přizvukujete, až to připomíná jednotné hlasování na sjezdech KSČ. Tak čest!
To je neuvěřitelné, on má taky někdo jiný názor než Cicvárek, no toto?! Je vidět, že to hlasování máte zažrané pod kůží soudruhu, zvykejte si, už 36 let se tady snažíme tak trochu o demokracii a k té jiný názor patří.