Smrt Aničky mě zasáhla hodně, líto je mi i rodiny a blízkých.
Ale myslím, že by bylo načase, aby média přestala stále dokola omílat bolestivé okamžiky její i rodiny. Snad už bylo řečeno vše a jí je třeba popřát klidné spočinutí a rodině klid a pochopení v jejich smutku.
Tak tohle je nejmenší...treba blesk hledá nonstop senzace a vcera dokonce zašel tak daleko, že si jel vyfotit do Strašnickeho krematoria to kdo ten den byl spálen a dnes to vydal jako senzaci s obřim titulkem, že to byla Anička a Švehlik..to, že na ni nonstop vzpomínají média není nic špatného...naopak
No t,hle podrobnosti by už mohla rodina vynechat.
Také si to myslím. Tak těžké okamžiky neni třeba detailně popisovat! Nechápu, proč to dělaji.
Prosim Vas, muzete uz je nechat na pokoji??! Ja chapu, ze je to zprava dne, kdyz nekdo slavny umre, ale co je moc to je moc... Chudak Dada z toho musi byt uz na prasky... To pietni misto před domem, ted nejaky uchyl co je obtezuje a vsude same clanky.... Me kdyby nekdo blizky umrel tak uz se asi obesim videt ho vsude...😢 Chudaci pozustali mejte pani novinari prosim aspon trosku soudnost...co je moc-to uz je opravdu moc...
Anicce k andelum...,,, ❤️
Aničky je mi moc líto, stejně tak jako všech předčasně zesnulých. Ale už by to mohlo stačit. Není třeba to pořád omílat a popisovat detaily. Z Felixovy strany je to přinejmenším zvláštní.
Možná je to dobře že o tom mluví,pomáhá mu to utišit bolest,kterou má...
Jak je to nefér.... mluví se o nějakém Bohu a spravedlnosti...
Vždyť dobrácká povaha člověka umírá a grázlové škodí dál s jsou zde to je nefér....
Milovaný prezident ČR kouřil 60 cigaret denně atd a dožil se solidního věku...
Ona nekouřila žádný drogy alkohol a k čemu?
A slyšela jste někdy o tom, že rakovina je nemoc hodných lidí? Těm zlým je všechno jedno a nemají žádný stres. Ano někdo hulí jako fabrika a rakovinu plic nedostane, někdo chlastá a má naprosto zdravá játra a nekuřák i abstinent onemocní, je to trochu paradox, ale velkou roli hraje také imunita
Tak hlavne, ze vyrazil do spolecnosti za Gelemovou, kdyz tak Dadu nechce opoustet… Proc media davaji prostor tehle hyene, ktera si na smrti sve dcery dela PR????
Tak toto je opravdový výplod fantazie. Byla to dávno domluvená akce O. Menzelové pro pozvané a on Gelemovou nezval. Každý truchlí jinak, někdo potřebuje samotu a druhý by se z ní v za této situace zbláznil. P. Slováček zvládl tuto hrůzu s naprostou vnitřní sílou. A v tomto věku, klobouk dolů ....
Nechápu, proč nás stále tento pán krmi dalšími a dalšími detaily z umírání své dcery.
Chce zviditelnit a nebo mu za to platí?
Mně to také nepřipadá moc etické...ale každý to vidí jinak. Já bych to neudělala.
Co všechno se musí stát, aby si lidé k sobě našli cestu, podporovali se, stáli při sobě, vzájemně se drželi nad vodou....snad i Slováčkovi překonají toto těžké období a budou zase veselí a šťastní ❤️
Veselý a šťastný 🤦🤦
Je to smutné, měla jsem ji ráda ona byla krásný člověk, ale vím že každá milující maminka by objímala své dítě.
To ano.Ale když ji Anička potřebovala tak s ní nebyla.Až ke konci.
Nikdy jsem tuto mladou sympatickou ženu osobně nepoznala.Jejího mladého života je mně upřímně líto. Ale ať si sáhnou do svědomí trochu pozdě truchlící rodiče.Podepsali se na ní oba dva. Pan hudebník milenkami a paní Slováčková eskapádami s pitím. To mladou ženu trápilo víc, než jim to došlo. Já bych takové rodiče nechtěla.