1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Podle vyjadřování to vypadá, že všichni Kotlárovic kluci studovali na stejné univerzitě. A Diego vymlátil sám celou hospodu, zrovna, když měli zavřeno.

2
Před 3 roky

Dalsi kapo z basy?Zacina to bejt trochu nudny,ale tipnu si:tenhle neni tak tlustej,bude se trochu hejbat,takze bych to videl tak na 50 vterin?

9
Před 3 roky

Diego, Ricardo.. Brazilci jsou prostě dobří fajtřy.. 😆

12
Před 3 roky

Líbí se jak tihle kluci, celý život, chlastaj, žerou valí se na gauči potom párkrát bouchnou do pytle a už chtějí někoho vyzyvat a v den zápasu jdou k ringu a už jsou zadejchani....opravdu bizar a výsměch všem sportovcům, kteří na sobě makaji od útlého dětství...

12
Před 3 roky

Karlos by měl dát jako podmínku pro zápas dochozenou základní školu, jinak bude muset postupně zmlátit každýho Kotlárovce

6
Před 3 roky

Ti cigosi už jsou trapní.... další co má plnou hubu keců,chce se jen zviditelnit a skutek utek za mě kdyby zase byl nějaký zápas dopadne to zase úplně stejně akorát si udělá more ostudu

2
Před 3 roky

To jsou tak tupé zvířata až to bolí!

Ať jdou raději stát frontu na sociálku!

Jinak jim všude jinde nakopou jejich tlustou, línou zadnici!!!

10

Kluci si řekli , kámo já dostal 50tis za 10sekund ...to mi na úřadě nikdy nedají . Běž tam řekni že jsi můj bratranec ať tě daj do klece a máš 50tis 😂😂😂😂

2
Před 3 roky

Tady ti mentálně zaostalí kotlárovci kdyby šli radeji makat ale kdo je zaměstná co?🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤣🤣🤣

4
Před 3 roky
Kulistak Tomas

Z tohohle mají asi taky dobrý prachy, jinak by se tam nehrnuli 😂

Před 3 roky

Už je to vážně trapný!!!Ať je Benda pošle do říti!!

A ty prasata tlustý ať táhnou do práce!!!Hnus tohle🤮🤮🤮🤮

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA