Podle vyjadřování to vypadá, že všichni Kotlárovic kluci studovali na stejné univerzitě. A Diego vymlátil sám celou hospodu, zrovna, když měli zavřeno.
Dalsi kapo z basy?Zacina to bejt trochu nudny,ale tipnu si:tenhle neni tak tlustej,bude se trochu hejbat,takze bych to videl tak na 50 vterin?
Diego, Ricardo.. Brazilci jsou prostě dobří fajtřy.. 😆
Líbí se jak tihle kluci, celý život, chlastaj, žerou valí se na gauči potom párkrát bouchnou do pytle a už chtějí někoho vyzyvat a v den zápasu jdou k ringu a už jsou zadejchani....opravdu bizar a výsměch všem sportovcům, kteří na sobě makaji od útlého dětství...
Karlos by měl dát jako podmínku pro zápas dochozenou základní školu, jinak bude muset postupně zmlátit každýho Kotlárovce
Ti cigosi už jsou trapní.... další co má plnou hubu keců,chce se jen zviditelnit a skutek utek za mě kdyby zase byl nějaký zápas dopadne to zase úplně stejně akorát si udělá more ostudu
To jsou tak tupé zvířata až to bolí!
Ať jdou raději stát frontu na sociálku!
Jinak jim všude jinde nakopou jejich tlustou, línou zadnici!!!
Kluci si řekli , kámo já dostal 50tis za 10sekund ...to mi na úřadě nikdy nedají . Běž tam řekni že jsi můj bratranec ať tě daj do klece a máš 50tis 😂😂😂😂
Tady ti mentálně zaostalí kotlárovci kdyby šli radeji makat ale kdo je zaměstná co?🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤣🤣🤣
Z tohohle mají asi taky dobrý prachy, jinak by se tam nehrnuli 😂
Už je to vážně trapný!!!Ať je Benda pošle do říti!!
A ty prasata tlustý ať táhnou do práce!!!Hnus tohle🤮🤮🤮🤮