1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

O tom, že střídání letního a zimního času bude zrušeno, se psalo několikrát. Stále nic. Budu ráda, když k tomu konečně dojde.

6
Před 1 měsícem

Nic bych neměnil a kdyby se něco měnilo tak bych nechal letní čas, víc práce doma na zahradě by se udělalo 👍👍👍

11
Před 1 měsícem

Tenhle článek tu není poprvé. A zase tvrdí něco, o čem nikde jinde není slechu dechu. Přestaňte pořád lidi popuzovat a otravovat.

3
Před 1 měsícem

Už včera bylo pozdě. Jediný správný čas je středoevropský. Mocipáni si s námi odjakživa dělali, co se jim zlíbilo.

12
Před 1 měsícem

Jednoznačně se ukazje jaké závažné problémy je EU a všichni ti Bruselští myslitelé .nuceni řešit. Opravdu ty mzdy musí tvrdě odpracovat.

1
Před 1 měsícem

V mnoha anketách bylo střídání času vyhodnoceno jako druhá největší hovadina, jakou kdy lidstvo vymyslelo, hned po náboženství.

4
Před 1 měsícem

Velice uvítám ukončení střídání letního a zimního času. Jsem pro to, abychom měli zimní čas. Tak, jak to bylo celé věky.

8
Před 1 měsícem

Já budu jednoznačně ráda, když to střídání času přestane. Mě osobně to sice tolik nevadí, ale přírodní je ten zimní.

2
Před 1 měsícem

Neustálé změny času mi dělají zle na zdraví... Kéž by to už zrušili.

Pamatuji dobu kdy se neměnil a bylo vše v pořádku.

3
Před 1 měsícem

Než tahle blbost s posouváním hodin a střídáním času skončí, půjdu do důchodu a bude mi to už jedno. Konečně?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt