O tom, že střídání letního a zimního času bude zrušeno, se psalo několikrát. Stále nic. Budu ráda, když k tomu konečně dojde.
Nic bych neměnil a kdyby se něco měnilo tak bych nechal letní čas, víc práce doma na zahradě by se udělalo 👍👍👍
Tenhle článek tu není poprvé. A zase tvrdí něco, o čem nikde jinde není slechu dechu. Přestaňte pořád lidi popuzovat a otravovat.
Už včera bylo pozdě. Jediný správný čas je středoevropský. Mocipáni si s námi odjakživa dělali, co se jim zlíbilo.
Jednoznačně se ukazje jaké závažné problémy je EU a všichni ti Bruselští myslitelé .nuceni řešit. Opravdu ty mzdy musí tvrdě odpracovat.
V mnoha anketách bylo střídání času vyhodnoceno jako druhá největší hovadina, jakou kdy lidstvo vymyslelo, hned po náboženství.
Velice uvítám ukončení střídání letního a zimního času. Jsem pro to, abychom měli zimní čas. Tak, jak to bylo celé věky.
Já budu jednoznačně ráda, když to střídání času přestane. Mě osobně to sice tolik nevadí, ale přírodní je ten zimní.
Neustálé změny času mi dělají zle na zdraví... Kéž by to už zrušili.
Pamatuji dobu kdy se neměnil a bylo vše v pořádku.
Než tahle blbost s posouváním hodin a střídáním času skončí, půjdu do důchodu a bude mi to už jedno. Konečně?