Máte opravdu pocitže změna času Vám vážně vadi ? Vážně je to problém? Zkoušel si někdo s problematikou lámat hlavu jaké budou důsledky. Nechte si hodiny podle starého a zkuste sami . Prosím začnete uvažovat než se to stane!!!!PROSÍM Děkujeme
Samozřejmě s tím nejen souhlasím, ale toužebně očekávám, kdy se tak stane!! Nechápu, proč musím manipulovat s hodinami ještě v březnu. Proč už se neudělá jednotný čas hned, to znamená proč se nenechá stávající čas!!!
Nejsem pro, protože v létě se budeme brzy budit a večer kdyby jsme si mohli uzivat bude tma. Se střídáním času nemam žádný problém, záleží na každém jak si to upraví a na změnu si za 2 dny zvykne.
Souhlas 🙂
Takže v létě bude Slunce vychazet ve 3 ráno? No to je super nápad, v takovou hodinu 80% lidí běžně vstává. Komu by asi tak mohlo vyhovovat mít světlo do 21h? To už jsou přece všichni dávnov posteli.
...Občas by se hodilo používat selský rozum.
Hlavně aby tahle blbost už skončila . Můj organizmus má velký problém se změnou . Několik měsíců se učím vstávat o hodinu dřív abych pak po změně usínala pomalu se slepicemi. Budu šťastná když budu hodiny na podzim přetáčet naposledy.
Tihle lemplové se nikdy, ale nikdy nedohodnou.
Já jsem pro zachování střídání časů.
Uvědomte si, že pokud zůstane zimní čas,bude v létě světlo už ve tři hodiny ráno a pokud zůstane letní čas bude v zimě ještě v devět hodin ráno tma.
Čas vrátit zpět na původní před 50lety jak to kdysi bylo..je čtvrtstoletni dekáda století X.2025 ..... říjen a už vůbec se k tomu nevracet k hloupostem..zanechat ve správném stylů.. Děkuji moc Pěkné
Já jsem proti zrušení střídání. Politici by neměli podléhat loby těch, co střídání nechtějí.
No každopádně zrušit změnu času , už aby to bylo a nechat letní čas , mám ráda světlo a slunce to tak proč se o něj připravovat.