1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Máte opravdu pocitže změna času Vám vážně vadi ? Vážně je to problém? Zkoušel si někdo s problematikou lámat hlavu jaké budou důsledky. Nechte si hodiny podle starého a zkuste sami . Prosím začnete uvažovat než se to stane!!!!PROSÍM Děkujeme

5
Před 1 měsícem

Samozřejmě s tím nejen souhlasím, ale toužebně očekávám, kdy se tak stane!! Nechápu, proč musím manipulovat s hodinami ještě v březnu. Proč už se neudělá jednotný čas hned, to znamená proč se nenechá stávající čas!!!

2
Před 1 měsícem

Nejsem pro, protože v létě se budeme brzy budit a večer kdyby jsme si mohli uzivat bude tma. Se střídáním času nemam žádný problém, záleží na každém jak si to upraví a na změnu si za 2 dny zvykne.

3
Před 1 měsícem
Evelina Vesela

Souhlas 🙂

Před 1 měsícem

Takže v létě bude Slunce vychazet ve 3 ráno? No to je super nápad, v takovou hodinu 80% lidí běžně vstává. Komu by asi tak mohlo vyhovovat mít světlo do 21h? To už jsou přece všichni dávnov posteli.

...Občas by se hodilo používat selský rozum.

1
Před 1 měsícem

Hlavně aby tahle blbost už skončila . Můj organizmus má velký problém se změnou . Několik měsíců se učím vstávat o hodinu dřív abych pak po změně usínala pomalu se slepicemi. Budu šťastná když budu hodiny na podzim přetáčet naposledy.

3
Před 1 měsícem

Tihle lemplové se nikdy, ale nikdy nedohodnou.

4
Před 1 měsícem

Já jsem pro zachování střídání časů.

Uvědomte si, že pokud zůstane zimní čas,bude v létě světlo už ve tři hodiny ráno a pokud zůstane letní čas bude v zimě ještě v devět hodin ráno tma.

4
Před 1 měsícem

Čas vrátit zpět na původní před 50lety jak to kdysi bylo..je čtvrtstoletni dekáda století X.2025 ..... říjen a už vůbec se k tomu nevracet k hloupostem..zanechat ve správném stylů.. Děkuji moc Pěkné

6
Před 1 měsícem

Já jsem proti zrušení střídání. Politici by neměli podléhat loby těch, co střídání nechtějí.

2
Před 1 měsícem

No každopádně zrušit změnu času , už aby to bylo a nechat letní čas , mám ráda světlo a slunce to tak proč se o něj připravovat.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt