1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícemUpraveno

Samozřejmě, jsem pro zrušení střídání času. Mělo to být už dávno! Čím jsem starší, tím se moje tělo hůř a hůř srovnává se změnou času. Doufám # že se zachová čas letní, kdy je déle vidět na práci.

4
Před 1 měsícem

Čeští řiťolezci nemají silu , ani schopnost řici NE problematickému střídaní času ktré nepodporují žádní rozumni a neuplacení doktoři kteři znají fyziologii těla podléhající gravitaci této planety

2
Před 1 měsícem

Správný čas je zimní čas standardní podle slunce celá příroda jede podle něho. Letní je na prd a vstávání o hodinu dříve mě v létě vadí tak strašně už 50 let

3
Před 1 měsícem

Už se těším až bude normální čas jenom jeden a nebude se to střídat mně to dělá hrozné problémy zastával ten letní čas takže se těším na standardní normální doufám že to tak dopadne

4
Před 1 měsícem

Určitě letní čas!!! Kdyby to šlo tak bych nejraději měla slunce dvacet čtyři sedum 🌞 člověk má hned víc energie do života 😍

13
Před 1 měsícemUpraveno
Hančí Raidlová

Milá naivko, jak dlouho by jste vydržela nespat?

Ale můžete to zkusit v létě. Zajet si na sever, kde nezapadá slunce a není tma.

Jak dlouho vydržíte nespat...

4
Před 1 měsícem

Změny času taky už nemají žádný smysl. Jenom jsem nepochopila, proč to nešlo zrušit během Covidu, asi by virus víc lital, v době přetočení hodinek.

7
Před 1 měsícem

Vyhovuje mi střídání, jsem zvyklá pres 40 let. Žádné zdravotní potíže nemám. Leto si chci užít a ne mír tmu v 21 h. Kecy, že to vadí zvířatům

3
Před 1 měsícem
Marta Uhrova

🙂 Souhlas. Taky mi to střídání vyhovuje.

1
Před 1 měsícem

Cirkadiánní rytmy jsou špatná výmluva, když létáme několikrát do roka do Ameriky i do Asie! Jinak chápu, že je lepší neměnit čas, ale radši pořád letní! GMT+2

6
Před 21 dny

No střídání času nemusím. Hlavně když je člověk v práci o hodinu dýl.Jinak souhlasím tady s lidmi, co píši, že je nesmysl aby bylo světlo až v půl 9 ráno.A tma už po 15 hod.

Před 1 měsícemUpraveno

Patřím k těm, kterým delší dobu trvá přizpůsobit se těm změnám času, preferuji ten tzv. "zimní", správný sluneční středoevropský čas.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt