Samozřejmě, jsem pro zrušení střídání času. Mělo to být už dávno! Čím jsem starší, tím se moje tělo hůř a hůř srovnává se změnou času. Doufám # že se zachová čas letní, kdy je déle vidět na práci.
Čeští řiťolezci nemají silu , ani schopnost řici NE problematickému střídaní času ktré nepodporují žádní rozumni a neuplacení doktoři kteři znají fyziologii těla podléhající gravitaci této planety
Správný čas je zimní čas standardní podle slunce celá příroda jede podle něho. Letní je na prd a vstávání o hodinu dříve mě v létě vadí tak strašně už 50 let
Už se těším až bude normální čas jenom jeden a nebude se to střídat mně to dělá hrozné problémy zastával ten letní čas takže se těším na standardní normální doufám že to tak dopadne
Určitě letní čas!!! Kdyby to šlo tak bych nejraději měla slunce dvacet čtyři sedum 🌞 člověk má hned víc energie do života 😍
Milá naivko, jak dlouho by jste vydržela nespat?
Ale můžete to zkusit v létě. Zajet si na sever, kde nezapadá slunce a není tma.
Jak dlouho vydržíte nespat...
Změny času taky už nemají žádný smysl. Jenom jsem nepochopila, proč to nešlo zrušit během Covidu, asi by virus víc lital, v době přetočení hodinek.
Vyhovuje mi střídání, jsem zvyklá pres 40 let. Žádné zdravotní potíže nemám. Leto si chci užít a ne mír tmu v 21 h. Kecy, že to vadí zvířatům
🙂 Souhlas. Taky mi to střídání vyhovuje.
Cirkadiánní rytmy jsou špatná výmluva, když létáme několikrát do roka do Ameriky i do Asie! Jinak chápu, že je lepší neměnit čas, ale radši pořád letní! GMT+2
No střídání času nemusím. Hlavně když je člověk v práci o hodinu dýl.Jinak souhlasím tady s lidmi, co píši, že je nesmysl aby bylo světlo až v půl 9 ráno.A tma už po 15 hod.
Patřím k těm, kterým delší dobu trvá přizpůsobit se těm změnám času, preferuji ten tzv. "zimní", správný sluneční středoevropský čas.