Nechapu, ze stale vidim lidi diskutovat o jakesi moznosti letniho casu. To jako byste chteli neco napravit a podelali to jeste vic 🙂. Vymreme na blbost, to je jiste.
A zase se blíží jaro a s tím spojena změna času. To musí vážně novináře bavit. Pokud to jednou přeci jen začne platit, opět se područíme .
Stejně nás přehlasuje západní Evropa. Vždyť SEČ mají i Španělé a ti jsou přímo na Greenwichském poledníku! Těm SELČ nevyhovuje, ale kvůli jednotě to obětují.
Samozřejmě souhlasím,organismus ví co má dělat nemusime čekat zda se něco projeví za týden,nebo vůbec,hlavně školní děti budou vědět jak se střídá roční období
Jsem pro zrušení změny střídání času.Protože
to nepřineslo pro nikoho žádné výhody ba naopak.Ješťe jednou děkuji za pozitivní zprávu.🇨🇿🇸🇰🤗✌️🍀🍀🍀
Negativní dopady na lidský organizmus nemá ani tak změna času , ale třeba taková práce na 3 směny hlavně noční směny kdy má tělo odpočívat.
No blbůstky nechali na rozhodnutí jednotlivých zemí, ale jestli se třeba chceme připojit ke green dealu nebo elektrošílenstvi to ne.....
No snad to opravdu už bude je to hrozný pořád si zvykat na nějaký jiný čas ale než to schválí bude to nějakou dobu trvat nevěřím že to bude letos naposled
Hlavně kvůli dětem , vždyť je to něco strašného, děti jsou rozhozené . Už ať to přestane. Je mi jedno jaký čas nechají , hlavně ať s ním už nehýbou
No,konečně! Letní čas je naprostá blbost. Mě rozhodně nedělá vůbec dobře. Budu ráda,když se s tím nesmyslným střídáním času přestane.