1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevěřím, že se něco změní. Vždyť prosté ponechání stálého času je tak administrativně náročné, že to budou řešit ještě budoucí generace úředníků. ZbB 🐟

9
Před 1 rokem
Abmub Bumba

Když si umí schválit zvýšení platů, tak ať konečně něco udělají pro lidi.

15
Před 1 rokem

Tak když už to nemají ani na Ukrajině, tak snad se rovněž dočkám. Chtěla bych samozřejmě normální středoevropský čas. Tedy zimní. Ale už je mi to i jedno. Hlavně nechci pořád posouvat hodiny!!

4
Před 1 rokem

Chudáci lidé co se jim změní o hodinou čas,co říkáte na kvantum lidí co pracují ve směnném provozu, ty depresemi netrpí a nebo nesmí.

14
Před 1 rokem
Jiří Tykal

směnné provozy jsou jen v části zdravotnictví, možná noční recepční. Ale podniky už max ranní, odpolední, třísměnné provozy ojediněle

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Bože jak 1 hodina může udělat nějaký problém(deprese,úzkost atd)- si děláte srandu lidi ne?Nechápu a nikdy nepochopím.

1
Před 1 rokem
Milan Plotnárek

Hodně velké, celou dobu letního času mám já. A vím o více lidí. Já zase nepochopím, jak to nemůže vám vadit. Prostě každé tělo je jiné.

Před 1 rokem

Ti co si stěžují na změnu času jezdí na dovolenou pouze v našem časovém pásmu? Že si nestěžují při cestě na dovolenou do exotických destinací.

2
Před 1 rokem
Tomáš Marný

Taková změna samozřejmě vadí, ale to je přirozená záležitost, kdežto posun normálního času na letní je výmysl, dnes nesmyslný, žádné úspory nepřináší. A pokud by jižní státy z komerčních důvodů stáli o zachování letního času, nevidím v tom problém. U nás to je neopodstatněná hloupost.

2
Před 1 rokem

Desítky stále dokola omílaných článků o letním času. Nic se tím neřeší. Jen se zaplňuje místo. 🤢

6
Před 1 rokemUpraveno

To píšou stále dokola že změnu času ukončí a nic se neděje

Nesnáším změnu času. Nestíhám se zadaptovat. Jen co si člověk zvykne je to tady znovu 😓

2
Před 1 rokem

Už je to tady! 😀

Řeší se to asi tak deset let a dalších deset se to nejspíš řešit bude. Hlavně že je o čem psát. Zítra příjde opět na řadu euro..😄😄😄

Před 1 rokem

Článek je opět nepřehledný, potrhaný na oddílečky po 6 větách s obsahem, který problém neřeší. Naprosto zbytečný článek

Před 1 rokem

Je mi tedy určitě nad 50, celý život dělám jen ranní od 6h.stale jsem si nezvykla na letní čas a na střídání času.😏

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA