Nevěřím, že se něco změní. Vždyť prosté ponechání stálého času je tak administrativně náročné, že to budou řešit ještě budoucí generace úředníků. ZbB 🐟
Když si umí schválit zvýšení platů, tak ať konečně něco udělají pro lidi.
Tak když už to nemají ani na Ukrajině, tak snad se rovněž dočkám. Chtěla bych samozřejmě normální středoevropský čas. Tedy zimní. Ale už je mi to i jedno. Hlavně nechci pořád posouvat hodiny!!
Chudáci lidé co se jim změní o hodinou čas,co říkáte na kvantum lidí co pracují ve směnném provozu, ty depresemi netrpí a nebo nesmí.
směnné provozy jsou jen v části zdravotnictví, možná noční recepční. Ale podniky už max ranní, odpolední, třísměnné provozy ojediněle
Bože jak 1 hodina může udělat nějaký problém(deprese,úzkost atd)- si děláte srandu lidi ne?Nechápu a nikdy nepochopím.
Hodně velké, celou dobu letního času mám já. A vím o více lidí. Já zase nepochopím, jak to nemůže vám vadit. Prostě každé tělo je jiné.
Ti co si stěžují na změnu času jezdí na dovolenou pouze v našem časovém pásmu? Že si nestěžují při cestě na dovolenou do exotických destinací.
Taková změna samozřejmě vadí, ale to je přirozená záležitost, kdežto posun normálního času na letní je výmysl, dnes nesmyslný, žádné úspory nepřináší. A pokud by jižní státy z komerčních důvodů stáli o zachování letního času, nevidím v tom problém. U nás to je neopodstatněná hloupost.
Desítky stále dokola omílaných článků o letním času. Nic se tím neřeší. Jen se zaplňuje místo. 🤢
To píšou stále dokola že změnu času ukončí a nic se neděje
Nesnáším změnu času. Nestíhám se zadaptovat. Jen co si člověk zvykne je to tady znovu 😓
Už je to tady! 😀
Řeší se to asi tak deset let a dalších deset se to nejspíš řešit bude. Hlavně že je o čem psát. Zítra příjde opět na řadu euro..😄😄😄
Článek je opět nepřehledný, potrhaný na oddílečky po 6 větách s obsahem, který problém neřeší. Naprosto zbytečný článek
Je mi tedy určitě nad 50, celý život dělám jen ranní od 6h.stale jsem si nezvykla na letní čas a na střídání času.😏