Třeba se vláda položí a zákon nebude.kdo ví?Makak potřebuje ovládnout ČT a zbavit se pana Moravce.Pro to krysy udělají vše.Bude Letná,tak uvidáme....
On je dnes ještě někdo kdo se dívá na ČT?🤣🤣 jediné co je u nich normální je ČT sport a zbytek je jen žumpa
Ne poplatky, ale ČTV a ČRo třeba zrušit bez náhrady. V moderním digitálním světě www jsou již zcela jiné možnosti jak získat relevantní informace.
🙂 a ty informace spadnou z nebe? Někdo je přeci musí připravit. Ale hlavně jde o nezávislost. Soukromá média jsou poplatná svým majitelům a zadavatelům reklamy a média placená z daní zase aktuálně vládnoucí politické reprezentaci. Proto máme média veřejné služby placená přímo jen občany. Nezávisle na aktuální vládě. Je to špatný krok, tento stav zrušit.
Pokud zrušení povinných poplatků nějak přispěje k tomu, že se ČT stane alespoň trochu objektivním a pravdivým médiem má u mě současná koalice klobouk dolu. Zatím tomu ale moc nevěřím - nechám se překvapit.
Jinými slovy: bude-li ČT a ČRo papouškovat stávající vládní politiku, je to v pořádku. Pokud ne, je to špatně. Pro mě postavené na hlavu, ale každý máme svůj názor, tedy OK.
Jen ale nechápu vaši chválu, když už dne AS hlásá, že schodek bude chtít ještě vyšší než předešlá vláda a k tomu ještě přibudou náklady za obě instituce, tedy kolem 25 mld. Oni si půjčí peníze, které budeme muset vrátit (logicky, bude to půjčka) a ještě k tomu přilepíme procenta za půjčení. Tak této chvále fakt nerozumím.
Konečně ale ty co by je rádi platili dál můžou,dál posílat peníze politický nekorektní ČT1,dál sponzorovat neuvěřitelně platy jejich zaměstnancům a řediteli a dál sponzorovat,pohádky které nemají každý rok na vánoce žádnou sledovanost,místo těch starých,kvalitních,dávno zaplacených.Urcite to nebude trestné,dál vyhazovat zbytečně peníze za zbytečnou sérii stanic ČT,kdy jediná co za něco stala CT3 jste zrušili a přitom několikrát slíbili vrátit.
Stane se jenom to, že se to bude platit že státní kasy, tedy z našich daní, jenom to už nebude tak na očích.
Platit to budeme z daní stále, ale vysílání bude alá Mafra.
,,,nj ale to by museli vypnout Novu i Primu, abychom se museli dívat na ČT ala Mafra...🤣
Jsme národ hlupáků nebo co se v poslední době děje zrušíme poplatky a veřejná média bude platit stát, zrušíme poplatky za obnovitelné zdroje všem zlevnime elektriku a zaplatí to stát jenže to co ten stát zaplatí je stejně z daní občanů této země takže kruh se uzavře a ti kteří této politice fandí to zaplatí tak jako tak. Ti chytří to ví a ti hloupější píší jak je to fajn. A těch je v diskuzi vždy více.
Pokud by měli všichni stejně, pak byste měl nepochybně pravdu. Vzhledem k tomu, že ti nejchudší platí v každodenním nákupu DPH stejně jako majetní, nesou největší daňovou zátěž. Proto je z hlediska sociálního správné jim ulevit alespoň tímto způsobem.
Ne každý má to štěstí narodit se těm chytrým.
Konečně, TV byla, je a bude vládní médium, kterým zůstane. Díky za převod plateb na stát. Pragmatické rozhodnutí. Pár Kč, 7,5 mld, zůstane v rodinných rozpočtech. U důchodců tyto “drobné” půjdou přímo do spotřeby, odvede se tak do státní kasy více DPH. U mladých rodin obdobně.
Pane a zaplatí to tedy kdo? Babiš ze své kapsy?v rodinných rozpočtech nezůstane nic, neboť to zaplatí z daní,ale bohužel to budou platit naše děti i vnoučata,což😉🙋🤪
Neplatil jsem ani nebudu nikomu platit za to že vysila nepravdivé nepodložené nebo smyšlené zprávy které lze důkazy vyvrátit. Novináři od dob Covidu selhali stejně jako v té době hodně lékařů a celá vláda.
Stačilo napsat, že máš dvoucifrný IQ 😉
Jo? A dopadne to jak s posunem času? 2x do roka se do toho rýpne a furt dokola se máme handrkovat, kterej čas je cajk? A do nekonečna furt šoupem hodinama... Tak jo, já tu křišťálovou kouli zase schovám...
Teď by mě zajímalo, kde vezmou 7,5 mld, kterých se vybralo za rok 25. Populisticky zrušit poplatky, aby mě volili dezoláti je jednoduché. Takže se to vezme z daní aby se vlk nažral a koza zůstala celá? Bože co jste to zvolili
Dezoláti nepracují a neplatí daně, tak to pro ně bude úspora. A my, kteří makáme, to zaplatíme všem. I s úroky, které zaplatí i naše děti a vnoučata.