1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Pro nekoho mozna rozumna nabidka, jinak je to o nicem, pomale a drahe.

Před 5 měsíci

Nemusí se nic nakupovat. Dostanete komplet anténu i s modemem a kabely. Pronájem se neplatí jen měsíční paušál za internet Šel jsem do toho a nemůžu si ztěžovat. Bydlíme na kraji maloměsta a žádný operátor tam nenabízí takovou rychlost. Za mě perfektní.

5
Před 5 měsíci
Krizak Paul

Jestli jsem dobře počítal, tak to teď ve výsledku vyjde i levněji než je net od mobilních operátorů.

Jinak já na něm jedu od loňského října a maximální spokojenost.

1
Před 5 měsíci

Kdyz nemate zadny zavazek, tak cca jednou mesicne muzete se Starlinkem vyrazit nekam na dovolenou ale jen v te zemi, kde je Starlink registrovan a Starlink vam nebude uctovat nic navic. Take pozor na pohyb, protoze kdyz jedete, tak maximalne 30km/h, protoze jinak se vam pevny Starlink vypne. Nekdo ale rika, ze se vypne, kdyz prekorcite 16km/h.

Před 5 měsíci
Josef Mastalek

Tak pokud bych to mohl vzit i do zahranici, tak pak by to byla pecka..

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Mám to přes rok a maximální spokojenost, cena vyšší spolehlivost maximální 😉

Před 5 měsíci

Vzhledem k tomu, co zde nabízí tři mobilní jezdci apokalypsy, tak je to těžce na pohodu.

Před 5 měsíci

Jǒ jasně pořiďme to . Až bude Maska chtít tak nám to vypne .

7
Před 5 měsíci

dostupnej kdekoliv dokud si Mlask neřekne že to tak a za tolik nebude. Nikdy bych nepodporoval monopol a ještě k tomu jedince

4
Před 5 měsíci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Před 5 měsíci

Prej za hubičku jo? si dělaj srandu.

15
Před 5 měsíci
Martin Jaroš

Kdyz mate dum v mistech, kde neni zadny internet ,tak si velmi rad koupite Starlink od pana Elon Musk.

3
Před 5 měsíci

Ach jo, zase hospodský kecy, doufal jsem, že někdo popíše zkušenosti

5
Před 5 měsíci
Petr Kališ

Mám zhruba tříměsíční zkušenost, rychlost se pohybuje od 150-300 Mbit v Rezidenční Lite za 875 Kč, jenže teď mi přišlo, že buď budu mít 100 Mbit za 699, to mám levnější u VF nebo 200 Mbit za 949 Kč, to je dražší než jsem měl. Tak se musím rozhodnout, ale nejspíš ten 200 Mbit. Jinak za mě spokojenost, počasí problém není, výpadky jsem nezaznamenal. Kdyby zůstala ta rychlost za 875, tak si nestěžuji, ale teď budu platit více, tak snad průměrná rychlost bude co nejblíže 200 Mbit. Jinak ping je o něco vyšší než u O2 a VF.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA