1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 18 dny

Chorvatsko mám rád a ten polako život bez stresů je moc fajn. Akorát jsem nepochopil, čím se paní živí - důchod ještě nemá. Multimilionářka?

15
Před 18 dny
Petr Klíma

Řada prací lze online: IT, webdesign, psaní, eshop, prodej podivných kurzů, erotických fotek...

2
Před 15 dny

Do Chorvatska jezdíme už dlouho. Ještě za totality meli Chorvati radši Čechy jak východní Němce. Po revoluci se situace změnila, chorvati zjistili, že mohou na cizincich vydělávat. Když jsme jezdili s dětmi, tak jsme si brali apartmán, treba jeden pro dvě rodiny a společně vařili. Když jsou deti male, musí jim člověk jídlo přizpůsobit. Teď jezdíme do hotelu s celodenní stravou a do letošního roku to bylo v pohodě. Třeba vloni bylo hodně Italů, Francouzů, Holanďané a méně Němců. Ale letos pobřeží zaplavili rusky mluvici bezohledne skupiny, ale i muslimové z Německa, Němci s asijskymi manzelkami, černošky a dokonce i Číňané. Snaha chorvatu vydělat je už protivná a přináší to prelidneni pobřeží. Už si na to stěžují i místní. Už to neni dovolená, ale člověk si připadá jak dojna kráva. Pořád jen platí. Je to podobné jak masová výstavba apartmánů v ČR. A cely svet se změnil na oslíky, kteří musi vše vidět a zaplatí si za to.

1
Před 18 dny

Vážení, jezdím tam již několik desetiletí a většinou Češi milují Chorvatsko, ale Chorvaté nás doopravdy nemusí a to již od dob Jugoslávie. Nemají nás moc rádi, ale milují peníze.

10
Před 18 dny
Martin Florián

to neni pravda, ja jsem nic podobneho nevidel a take tam hezkych par let jezdim. Cizinec samozrejme jsem to ano.

To jako ze maji radsi Nemce, Slovince, Srby? To asi ne..

2
Před 17 dny

A Češka Míša je skutečná nebo virtuální, tu v Toskánsku, tu v Chorvatsku? 🙂 A jestli je skutečná kdy chodí do práce, když vstává v devět, jde na kafe někam tlachat do oběda o tom co bude jíst k večeři? Bože to jsou kydy!

6
Před 16 dny

no jo asi nechodi do prace, kdyz vysedava cely dopo v kavarne a prijde pozdeji domu,.. Tak mit miliony v kapse, taky bych se flakal. Život tam neni ruzovy, kdyz nemate nemovitost k pronajmu turistu abyste si vydelkem pokryli celou zimu. A stejne se do prace chodit musi,..

Před 17 dny

Chorvatsko je krásná země. Ale žijí tam Chorvati ... V těchto dvou větách je obsaženo vše podstatné. Byl jsem tam tuším 7×. Asi tam už nepojedu, poměr cena/výkon se hodně zhoršil.

1

Škoda, že není uvedeno čím se živí. Bylo by to zajímavější

4
Před 17 dny

To podstatné je toto a ke jedno kde

Už nám není dvacet a na důchod jsme čekat nechtěli,

Před 18 dny

Mě už do ty Dalmátský žumpy nikdo nedostane. Ty netáhla, by si měli uvědomit, že když nebudou Češi, tak tam chcípnou hlady.

11
Před 18 dny
Honza Berny

To jsem rád, že tam tací jako vy nejezdí.

11
Před 18 dny

Chorvati by bez moře nebyli vůbec nic, národ číšníků, pokojských a hamižných hospodských, který se nás snaží dehonestovat, je k smíchu 🤣

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt