1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 20 dny

Sorry jako ale co peněz, přesněji milionů, už dokázali rozfrcat a jen čekat na další.

73
Před 20 dny
Milada Beránková

Jenže to je ten průšvih. Oni už se žádných dalších peněz nedočkají. To asi ty jejich propité hlavy nechápou. Karel se musí v hrobě obracet.

44
Zobrazit další 2 reakce
Před 20 dny

To je tak,když má dcerka,nebo synek rodiče milionáře kteří po nich nechtějí aby nedej bože pracovali,tak se potom nikdo nemůže divit jak to většinou dopadne.Peníze se rozkutálí,ale do práce je nikdo nedostane!To, že ve Finsku mají na bydlení a dávky těžkej!!!socík jim zachránilo život,u nás by měji stan+0 pod nejakým mostem!!Ale vyžebrat se dají desetitisíce....

16
Před 20 dny

Nechápu, proč se tu článek na stejné téma objevuje v tomto týdnu již po několikáté. Čeká snad Dominika, že někdo založí na dva alkoholiky, kteří propili a prošustrovali vše, co v životě měli sbírku? Myslím, že to neklapne, ale co se zkusit přihlásit do výměny manželek. Tam by takovou dvojku určitě vzali a ještě by jim 50 tis po zaplacení dluhu na nájmu zbylo. Pokud by tedy honorář hned nepropili.

15
Před 19 dny
Josef Zoula

Takových článků tady je víc,třeba jak se voliči složili na vrtulník pro jednoho komika , chtělo se mi napsat pro někoho jiného,ale zase by mě smazali

10
Před 20 dny

Otec jej kupil byt,verim ze dalsou korunou na nej nesetril a jedine co dokazu ked jej a jej Ovarovi dochadzaju prachy vyvolavat do medii a zasielat pofiderne fotky.

Samozrejme len do ceskych,lebo inde ich nepoznaju.

Ale je na to liek,vola sa praca.

Tak drzim palce,aj na nohach !

16
Před 19 dny
Roman Suchon

Jsou to darmožtouti...bych je hnala...🫢

Práce je pro oba sprosté slovo a vyvolává jim určitě kožní vyrážku!!!🤣

Zdravím!😊❤️

8
Před 18 dnyUpraveno

Táta jí nechal peněz a všechno ti dva dokázali rozfrcat,a teď brečí, neuvěřitelný!!Tak šup šup,do práce.....i když,vidím tu fotku a jde vidět že Domča by osmihodinovou šichtu bez chlastu nedala a co teprve dvanáctku!!

3
Před 20 dny

Proč je mi to úplně jedno ??? Třeba ať ... ( doplňte si dle libosti) . Prachů měli , že normální smrtelník by to nevydělal za dva životy , tak proč je litovat . Kdo chce kam ...

19
Před 20 dny

Tak šup, šup a do práce, vyhrnout rukávy a začít něco dělat, třeba pracovat.

37
Před 20 dny
Vláďa Lizec

Ha,ha.

13
Před 20 dny

Když nemají na nájem,ať si splácají iglú.Tyhle dvě figurky,oteklé z chlastu by už konečně měly zmizet z médií

38
Před 20 dny

Mne jen štve že u nás je v takovéto situaci stovky lidí a nepíše se o nich , madam čeká že budeme sbírat víčka nebo založíme konto Pro žebrotu na dobrotu?

18
Před 20 dny

Dobře jim tak pakáži. Nic jiného si nezaslouží. Podívejte jak se musíme my obyčejní lidé starat, aby jsme nějak přežili. Co by ta pakáž chtěla!!!

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt