Pokud je někdo schopen objednat robotický vysavač za 400 Kč, měl by být prohlášen za nesvéprávného...
kámoška si ho objednala taky 😄 když přišla hračka pro děti do pokojíku pro panenky, tak jsem řvala smíchy...vzpomněla jsem si,jak mi mamka k jedněm vánocům, na konci 70let koupila automatickou pračku na plochý baterky...😄 po nalití teplé vody to vypralo buď několik panenkovských oblečků (barbie) a nebo můj pár ponožek 😄 ..tohle nezametlo nic...
Tak klasická zaplacená antireklama momentálně na Allegro, protože obchodníci ztrácí svůj zisk, protože stejné zboží tam kolikrát koupíte za polovinu a ta za měsíc plynule přejde do situace jak strašné je to v Chorvatsku.
tak to mám asi smůlu, většinou pokud jsem něco hledal a nebyla to čistě polská značka, ale nějaká mezinárodní, tak na výrobku za 3 litry tak sleva 100,-, u techniky podobný, tak 5%, ne 50%
Super, díky. Chtěl jsem to vidět zevnitř, co je to za zázrak, tak asi tohle bych očekával. Super hračka, jinak v praxi k ničemu...
Na Allegru kupuji motory pro opravy vysavačů a jsou kvalitní. Jistě je tam nabízeno mnoho dreků, ale s těmi motory mám dobré zkušenosti.
Jistě, kdo ví, co si tam může dovolit koupit, ten pak není zklamaný. Stejně jako v TEMU, taky je nutné vědět, co tam koupit lze a co ne. A vovovo votomtoje, no. 😉
Super!!! Za 400 je to vynikající hračka pro děti, o to bude velký zájem. Normální člověk přece nemůže očekávat za tuhle cenu, že to za něj bude uklízet. I já šetřílek jsem obětoval 3000. A už 6. rokem jsem spokojený.
Tuto hračku jsem si koupil na Aliexpressu asi před 2 lety. Ze zvědavosti za cca 100Kč. Přišel prasklý, tak mi ještě vrátili půl ceny. 🙂
Pochopitelně je to opravdu jen hračka se směšnou technikou a směšným sacím výkonem.
Na druhou stranu, kdykoliv to "dovysávalo", tak překvapivě uvnitř byl plný prachu, takže úplně k ničemu to nebylo. Výhoda, že vzhledem k rozměrům to zajelo naprosto všude a nevydávalo to v podstatě žádný zvuk, natož hluk.
Vlastně největší vadou byla zoufalá baterie, která se za 15min vybila a celá baterka umřela asi po měsíci, tzn. letělo to do popelnice.
Kdyby to hned nekleklo, tak jako sranda sběrač prachu za pár šupů to bylo ok.
Nepatrný potenciál tam vidím. Na druhou stranu za 400kc je to luxus. Dokázalo objet i květináč a nezůstal tam viset:-D
Další dobrý tip na někoho,kdo vám po telefonátu od "policie" přinese milion v hotovosti kam si jen budete přát 😁
Kriste Pane! Za těch 400 Kč autorka očekávala snad marsovského robota Perseverance, nebo co? Jestli to nepochopila, tak jde o dětskou hračku.
Tak za tu cenu bych čekal to samé. Možná bych čekal, že to nebude vysávat vůbec, takže vlastně to něco umělo.