1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pokud je někdo schopen objednat robotický vysavač za 400 Kč, měl by být prohlášen za nesvéprávného...

83
Před 6 měsíci
Sylva Šporková

kámoška si ho objednala taky 😄 když přišla hračka pro děti do pokojíku pro panenky, tak jsem řvala smíchy...vzpomněla jsem si,jak mi mamka k jedněm vánocům, na konci 70let koupila automatickou pračku na plochý baterky...😄 po nalití teplé vody to vypralo buď několik panenkovských oblečků (barbie) a nebo můj pár ponožek 😄 ..tohle nezametlo nic...

Před 6 měsíci

Tak klasická zaplacená antireklama momentálně na Allegro, protože obchodníci ztrácí svůj zisk, protože stejné zboží tam kolikrát koupíte za polovinu a ta za měsíc plynule přejde do situace jak strašné je to v Chorvatsku.

12
Před 6 měsíci
Pavel Adam

tak to mám asi smůlu, většinou pokud jsem něco hledal a nebyla to čistě polská značka, ale nějaká mezinárodní, tak na výrobku za 3 litry tak sleva 100,-, u techniky podobný, tak 5%, ne 50%

2
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Super, díky. Chtěl jsem to vidět zevnitř, co je to za zázrak, tak asi tohle bych očekával. Super hračka, jinak v praxi k ničemu...

2
Před 6 měsíci

Na Allegru kupuji motory pro opravy vysavačů a jsou kvalitní. Jistě je tam nabízeno mnoho dreků, ale s těmi motory mám dobré zkušenosti.

1
Před 6 měsíci
Richard Zemánek

Jistě, kdo ví, co si tam může dovolit koupit, ten pak není zklamaný. Stejně jako v TEMU, taky je nutné vědět, co tam koupit lze a co ne. A vovovo votomtoje, no. 😉

3
Před 6 měsíci

Super!!! Za 400 je to vynikající hračka pro děti, o to bude velký zájem. Normální člověk přece nemůže očekávat za tuhle cenu, že to za něj bude uklízet. I já šetřílek jsem obětoval 3000. A už 6. rokem jsem spokojený.

15
Před 6 měsíciUpraveno

Tuto hračku jsem si koupil na Aliexpressu asi před 2 lety. Ze zvědavosti za cca 100Kč. Přišel prasklý, tak mi ještě vrátili půl ceny. 🙂

Pochopitelně je to opravdu jen hračka se směšnou technikou a směšným sacím výkonem.

Na druhou stranu, kdykoliv to "dovysávalo", tak překvapivě uvnitř byl plný prachu, takže úplně k ničemu to nebylo. Výhoda, že vzhledem k rozměrům to zajelo naprosto všude a nevydávalo to v podstatě žádný zvuk, natož hluk.

Vlastně největší vadou byla zoufalá baterie, která se za 15min vybila a celá baterka umřela asi po měsíci, tzn. letělo to do popelnice.

Kdyby to hned nekleklo, tak jako sranda sběrač prachu za pár šupů to bylo ok.

3
Před 6 měsíci

Nepatrný potenciál tam vidím. Na druhou stranu za 400kc je to luxus. Dokázalo objet i květináč a nezůstal tam viset:-D

18
Před 6 měsíci

Další dobrý tip na někoho,kdo vám po telefonátu od "policie" přinese milion v hotovosti kam si jen budete přát 😁

9
Před 6 měsíci

Kriste Pane! Za těch 400 Kč autorka očekávala snad marsovského robota Perseverance, nebo co? Jestli to nepochopila, tak jde o dětskou hračku.

2
Před 6 měsíci

Tak za tu cenu bych čekal to samé. Možná bych čekal, že to nebude vysávat vůbec, takže vlastně to něco umělo.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA