1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ono by stačilo zaplatit nějakou soukromou organizaci, co se tam hne bez označení, rozstřílet, a je jedno, jestli je to nepřítel, nebo kamarád, nemají tam co dělat. Udělat z toho zónu pouze pro tankery a obchodní lodě. Mrňousové tam nesmí....

5
Před 5 měsíci

Tady opět autor chtěl asi vyzdvihnout "přínos přítomnosti západních lodí" a tak nám tady opět sepsal článek o ničem.

Írán už dávno prohlásil, že tankery Ruska, Čína a Pákistánu nechá proplout ...

Otázkou jen zbývá, jestli moderní miny umí "enemy/friendly" a tak mohou bezpečně proplout zaminovaným mořem ...

3
Před 5 měsíci

Není mi jasné, jak to můžou Iránci zablokovat. Šak tam poslali 3 letadlové lodě. Proč je to problém?

5
Před 5 měsíci
Ivan Žaludek

Problém to je proto, že tam Iránci pošlou "soukromých" rybářských lodí, na každí bude pár čelnu Relovučních gard atěžkými kulomety a PTŘS a celá třída iránských děvčat jako štít. Co s tím uděláte? Rozstřílíte je? Kdy ne, tak budou zapalovat tankery, na to nejsou potřeba nějaké těžké zbraně...

5
Před 5 měsíci

Pákistánský tanker měl povolení od Íránu. Odsoudil agresi na Írán, proto mohl projet.

Ale vzhledem k tomu, že možná začne další válka mezi Pákistánem a Afghánistánem, tak je to asi jedno.

3
Před 5 měsíci

Ono to bude asi jinak. Íránci avizovali, že zákaz plavby tam mají pouze lodě zemí nepřátelských k Íránu. A Pákistán podle mne k nim nepatří.

13
Před 5 měsíci

Pratele bolsevicko fasisticke Ruske federace uz zase jedou svuj kafemlynek... to jsou ti pravi cesti flastenci ...😂😂😂 ...

1
Před 5 měsíci

Ono stačí komu patří a pro koho jede... Jsou státy, které projedou.....

Fízl, Žid a spol mají smůlu.....

4
Před 5 měsíci

To jsou mi věci, od kdy lodě jezdí? Já myslela, že lodě plavou...

Před 5 měsíci

To asi jel po Vltavě 🤣🤣🤣

Před 5 měsíci

Pěkný zmatek

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA