Ono by stačilo zaplatit nějakou soukromou organizaci, co se tam hne bez označení, rozstřílet, a je jedno, jestli je to nepřítel, nebo kamarád, nemají tam co dělat. Udělat z toho zónu pouze pro tankery a obchodní lodě. Mrňousové tam nesmí....
Tady opět autor chtěl asi vyzdvihnout "přínos přítomnosti západních lodí" a tak nám tady opět sepsal článek o ničem.
Írán už dávno prohlásil, že tankery Ruska, Čína a Pákistánu nechá proplout ...
Otázkou jen zbývá, jestli moderní miny umí "enemy/friendly" a tak mohou bezpečně proplout zaminovaným mořem ...
Není mi jasné, jak to můžou Iránci zablokovat. Šak tam poslali 3 letadlové lodě. Proč je to problém?
Problém to je proto, že tam Iránci pošlou "soukromých" rybářských lodí, na každí bude pár čelnu Relovučních gard atěžkými kulomety a PTŘS a celá třída iránských děvčat jako štít. Co s tím uděláte? Rozstřílíte je? Kdy ne, tak budou zapalovat tankery, na to nejsou potřeba nějaké těžké zbraně...
Pákistánský tanker měl povolení od Íránu. Odsoudil agresi na Írán, proto mohl projet.
Ale vzhledem k tomu, že možná začne další válka mezi Pákistánem a Afghánistánem, tak je to asi jedno.
Ono to bude asi jinak. Íránci avizovali, že zákaz plavby tam mají pouze lodě zemí nepřátelských k Íránu. A Pákistán podle mne k nim nepatří.
Pratele bolsevicko fasisticke Ruske federace uz zase jedou svuj kafemlynek... to jsou ti pravi cesti flastenci ...😂😂😂 ...
Ono stačí komu patří a pro koho jede... Jsou státy, které projedou.....
Fízl, Žid a spol mají smůlu.....
To jsou mi věci, od kdy lodě jezdí? Já myslela, že lodě plavou...
To asi jel po Vltavě 🤣🤣🤣
Pěkný zmatek