Určitě to chyba nebyla. Rusové museli nasadit proti tomu spoustu sil, které nemohly použít třeba na Donbasu. A stálo je to ruskou lidskou sílu a techniku. Termín "vyhnání" soudruh Putin mnohokrát posunoval.
A hlavně narušilo to jejich kecy o nedotknutelnosti jejich území, nemluvě o zahraničně politickém významu.
Tvl další expert. Rusko má tři armády a na UA je pouze jedna.Tak nechápu proč by měli stahovat vojáky z fronty když mají rezervy, ale možná si to mysleli UA,ale to jim nevyšlo. A i když to na začátku byla pro Rusko potupa tak vlastně z dlouhodobého hlediska jim to jen pomohlo,protože tyto UA jednotky nemohli pomoct na UA území kde by byli více prospěšné.
Protože zrádce Trump a Musk vypnul internet a navíc rus měl podporu cizích armád na rozdíl od slabochu se západu
A když toto mnozí, včetně mě, od začátku tvrdili, že to jen zbytečně oslabí Ukrajinu protože v porovnání s velikostí Ruska je to maličkaté území, navíc které je Putinovi u ... tak to bylo od příznivců Fialenka nálepek.
No a vida.
Já si myslím, že obyčejní Rusové pochopili, že Západ svými zbraněmi a ukrajinskými vojáky je schopen a ochoten napadnout ruské území, ničit a zabíjet civilisty. To Putinovi politicky velmi pomohlo a to jak na domácí půdě, tak i v zahraničí. Jejich narativ získal na důvěryhodnosti.
Zajímavé. Je sice pravda, že ukrajinci neudrželi celé dobyté území, ale podle mých informací pořád v Kurské oblasti jsou a obsadili i část Belogradské oblasti.
Chyba to nebyla ani náhodou...
Jasně že né, jen přišli o elitní jednotky a nejlepší západní techniku....
Největší chybou velitelů není to, že vydávají "špatné" rozkazy, ale když nevydávají "žádné" rozkazy. Po bitvě je každý generál.
Je docela neuvěřitelné co máme odborníků na válečné operace dáleko od nás .
mě nejvíc zaujali ti ukrajinsti zdravotnici na fotu
/útok na zdravotniky je válečný zločin-zelenski/
Jako dva blesky nejsou vždy elektrikáři tak červený kříž nemusí být zdravotníci.
Nesmysl, vše co náš velký vůdce zelenskyj činí dobře činí, není nás hodno spochybnovat jeho geniální kroky 😄