1600/1600Zbývá 1600 znaků

Jsem překvapen že toto ještě někoho dokáže překvapit.

12
Před 2 roky

Dříve porcovali Medvěda a v pidi vesničkách vznikaly tenisové kurty, za Babiše zase nové silnice tam kde podniká, tak proč né dotace pro bohaté jedince co si kupují Teslu 😞 A pak se musí nejlépe umřít než aby stát zajistil odchod do důchodu třeba v max 60 létech 😳 Francie stojí na nižším čísle než 68 a u nás "no ono to nějak dopadne" . V 48letech se zdravotními problémy nemáte šanci sehnat žádnou práci ale kdyby jste vynechali byť jedno sezení na pracáku tak platíte i zdravotní pojištění a nikdo se s vámi nebaví že nemáte příjem. Hlavně že tam sedí x úřednic které vám nepomůžou ani s rekvalifikací když jsem zkoušel dohodnout elektrikáře 🤮 Systém naprosto k ničemu, už aby mě přejelo auto 😁

8
Před 2 roky
Josef Verner

No a co. My jsme si u Brna postavili golfové hřiště. Občané musí relaxovat. Jen tu dálnici na Mikulov, nebo Svitavy nějak nemůžeme dotáhnout. 🙂

10
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak ono dle podmínek źískání dotace, dotovaná věc musí být po určitou dobu 3-5let udržitelnosti takto označena, z kterého programu na ni bylo přispěno. Rozhodně to není nápad vlastníka. Jinak o dotaci přijde. Ta EU je lepší než Švejk o Haška

9
Před 2 roky
Pavel Mirka

Ale pro upřesnění EU to myslela tak, že pokud v té Tesle bude po obchodech rozvážet rohlíky upečené ve vlastní reginální pekárně, tak mu přispějě třeba i na kosmickou loď.

6
Před 2 roky

EU se se svym ekofanatismem zene do zahuby- ekonomicky. K cemu nam to je, kdyz zbyek sveta si pojede dal rozumnym zpusobem a EU econesmyslne zustane stat ve vyvoji. Vyvoj se diktovat neda, ten se musi vyvinout. To ale tem pomatencum ve vedeni EU nedochazi a zbytek EU poslancu za vysoke platy poslusne zobe z ruky

12
Před 2 roky
Jaromir Simik

K cemu nam to je? no aby sa nam dezolati mohli rozculovat nad vlastnou seba-realitou.

Cely zbytok sveta samozrejme tiez prechadza na solary a elektro, uz asi 100 rokov, ak si pan neracil vsimnut.

Od lokomotiv, cez domace spotrebice az po fabriky, lisy dokonca aj tavenie zeleza elektro-oblukom a indukciou. Samozrejme okrem Russka, ktore sa este aj chvali tym, ze v jeho "najsamlepsej tankovej fabrike" v Čeljabinsku dodnes pracuju PARNE stroje spred 100 rokov. Samozrejme - dodane a postavene hentymi zlymi EU a USA, dezole.

Odkaz

Odkaz

Je to s elektromotormi proste ekonomickejsie a efektivnejsie - ako spalit vsetky, miliony rokov nahromadene, zasoby za poslednych 200 rokov. To prehrieva Zem a ta je natlakovana jak papinak, a preto robi brutalne horka v lete, zimy -50°C, otvara dalsiu dieru do vesmiru (polarny vir), ba zhorsuju sa aj zemetrasenia, sopky.

Kedze nechceme skoncit ako Venusa s teplotou +500°C ani ako Mars s -160°C, tak nekecame a ten vyvoj robime.

Samozrejme, okrem dezolatov.

blog.sme.sk
Ako Rusi veľkú vojnu vyhrali... (časť I) - Juraj Kumičák - (blog.sme.sk)
... alebo ako si sovieti svoj priemysel vybudovali
1
Před 2 roky

Podobnou nálepku jsem viděl na mercedesu třídy E.

Takže proč z programu nedotovat i elektromobily? Doteď se z tohoto programu dotovaly hlavně dieselové dodávky a benzínové vozy...

6
Před 2 roky

Vážení 200 tisíc dávají v Německu ale ČR jsme první kteří dají 370 tisíc a to se cení.Vsadím boty,žeMPA co nevidět objeví PEPETUM MOBILE .

7
Před 2 roky

No mě přijde spíš absurdní dotování řepky na přimíchávání do nafty, které je už nepovinné, ale dotace ve ve výši okolo 7 miliard korun stále probíhají.

7
Před 2 roky
Zdenek Hora

Můžete alespoň naznačit co se má přimíchávat do nafty,aby se splnily limity?

6
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 roky

Jinak ze stejného programu si třeba jedno rybářství pořídilo Toyotu Hilux na objíždění rybníků.

Tam byla dotace ještě vyšší.

7
Před 2 roky
Tomáš Dvorský

Já nevidím problém,proč by nemohla být dotace na Toyotu Hilux pro rybářství,která obhospodařuje rybníky a stará se o ně???Teď mluvím čisté pragmaticky,nemám čísla o tom rybářství,nevím,jestli nebyl podvod,nepopsal jste podmínky😉😉

Před 2 roky

EU je vlastně RVHP jen pod jinou taktovkou - teď zelená zvrácenost .

18
Před 2 roky

Některé názory mají smysl, však je potřeba je přeložit i do Angličtiny ať si je přečtou i v Bruselu.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt