Jsem překvapen že toto ještě někoho dokáže překvapit.
Dříve porcovali Medvěda a v pidi vesničkách vznikaly tenisové kurty, za Babiše zase nové silnice tam kde podniká, tak proč né dotace pro bohaté jedince co si kupují Teslu 😞 A pak se musí nejlépe umřít než aby stát zajistil odchod do důchodu třeba v max 60 létech 😳 Francie stojí na nižším čísle než 68 a u nás "no ono to nějak dopadne" . V 48letech se zdravotními problémy nemáte šanci sehnat žádnou práci ale kdyby jste vynechali byť jedno sezení na pracáku tak platíte i zdravotní pojištění a nikdo se s vámi nebaví že nemáte příjem. Hlavně že tam sedí x úřednic které vám nepomůžou ani s rekvalifikací když jsem zkoušel dohodnout elektrikáře 🤮 Systém naprosto k ničemu, už aby mě přejelo auto 😁
No a co. My jsme si u Brna postavili golfové hřiště. Občané musí relaxovat. Jen tu dálnici na Mikulov, nebo Svitavy nějak nemůžeme dotáhnout. 🙂
Tak ono dle podmínek źískání dotace, dotovaná věc musí být po určitou dobu 3-5let udržitelnosti takto označena, z kterého programu na ni bylo přispěno. Rozhodně to není nápad vlastníka. Jinak o dotaci přijde. Ta EU je lepší než Švejk o Haška
Ale pro upřesnění EU to myslela tak, že pokud v té Tesle bude po obchodech rozvážet rohlíky upečené ve vlastní reginální pekárně, tak mu přispějě třeba i na kosmickou loď.
EU se se svym ekofanatismem zene do zahuby- ekonomicky. K cemu nam to je, kdyz zbyek sveta si pojede dal rozumnym zpusobem a EU econesmyslne zustane stat ve vyvoji. Vyvoj se diktovat neda, ten se musi vyvinout. To ale tem pomatencum ve vedeni EU nedochazi a zbytek EU poslancu za vysoke platy poslusne zobe z ruky
K cemu nam to je? no aby sa nam dezolati mohli rozculovat nad vlastnou seba-realitou.
Cely zbytok sveta samozrejme tiez prechadza na solary a elektro, uz asi 100 rokov, ak si pan neracil vsimnut.
Od lokomotiv, cez domace spotrebice az po fabriky, lisy dokonca aj tavenie zeleza elektro-oblukom a indukciou. Samozrejme okrem Russka, ktore sa este aj chvali tym, ze v jeho "najsamlepsej tankovej fabrike" v Čeljabinsku dodnes pracuju PARNE stroje spred 100 rokov. Samozrejme - dodane a postavene hentymi zlymi EU a USA, dezole.
Odkaz
Odkaz
Je to s elektromotormi proste ekonomickejsie a efektivnejsie - ako spalit vsetky, miliony rokov nahromadene, zasoby za poslednych 200 rokov. To prehrieva Zem a ta je natlakovana jak papinak, a preto robi brutalne horka v lete, zimy -50°C, otvara dalsiu dieru do vesmiru (polarny vir), ba zhorsuju sa aj zemetrasenia, sopky.
Kedze nechceme skoncit ako Venusa s teplotou +500°C ani ako Mars s -160°C, tak nekecame a ten vyvoj robime.
Samozrejme, okrem dezolatov.
Podobnou nálepku jsem viděl na mercedesu třídy E.
Takže proč z programu nedotovat i elektromobily? Doteď se z tohoto programu dotovaly hlavně dieselové dodávky a benzínové vozy...
Vážení 200 tisíc dávají v Německu ale ČR jsme první kteří dají 370 tisíc a to se cení.Vsadím boty,žeMPA co nevidět objeví PEPETUM MOBILE .
No mě přijde spíš absurdní dotování řepky na přimíchávání do nafty, které je už nepovinné, ale dotace ve ve výši okolo 7 miliard korun stále probíhají.
Můžete alespoň naznačit co se má přimíchávat do nafty,aby se splnily limity?
Jinak ze stejného programu si třeba jedno rybářství pořídilo Toyotu Hilux na objíždění rybníků.
Tam byla dotace ještě vyšší.
Já nevidím problém,proč by nemohla být dotace na Toyotu Hilux pro rybářství,která obhospodařuje rybníky a stará se o ně???Teď mluvím čisté pragmaticky,nemám čísla o tom rybářství,nevím,jestli nebyl podvod,nepopsal jste podmínky😉😉
EU je vlastně RVHP jen pod jinou taktovkou - teď zelená zvrácenost .
Některé názory mají smysl, však je potřeba je přeložit i do Angličtiny ať si je přečtou i v Bruselu.