To je pěkně lzivy článek. Známý má Škodu Enyaq elektrickou a platí pojištění 3000 Kč za rok. Zjišťoval jsem u pojišťoven u nás i cenu pojištění u jiných elektroaut a moc se od podobně velkého benzinkveho auta neliší.
Nelžete prosím! Nebo si Leoši ujasněte, jaký je rozdíl mezi povinným a havarijní pojištěním. Za ubohého sofilního Rapida platím nejlevnější možnou havarijku za cca 3500,-. Takže ještě jednou, nelžete prosím!
Část diskutujících míchá hrušky s jablky. Povinné ručené bude stejné, jako u normálního vozu se spalovací motorem. Havarijní pojištění bude v řádech odlišné. Oni hovoří zřejmě o havarijním pojištění ale měli to tam napsat. Havarijní pojištění je sice dobrovolné, ale právě dokumentuje, co stojí malá nehoda opravitelná u klasiky za desítky tisíc. A propagátoři krásných zelených zítřků nám tohle neuvedou, budou argumentovat jen cenou elektřiny, kterou u nabíjecího stojanu stejně nenajdeme.
Dobrovolne pouze tehdy, pokud vytahnu z kapsy cash a jsem strelec, kteremu staci zakonna pojistka. Jestli berete leasing ci jinou formu uveru je havarijka podminkou! Ja platim na enyaq komplet all risk vcetne zakone kolem 35 k. Autoforum je umirajici siric hoaxu. Ostatne diky takovym novinarum se lidi zasadne rozdeluji na odmitace a ty druhe. Dosad si kazdy sam…… viz covid, elektromobilita atp
Elektromobil má stejnou životnost,jako třeba mobilní telefon. Je zbytečné ho pojišťovat, jen po uplynutí životnosti baterie je lepší koupit zase nový.
Fakt nemá. Mám telefon i elektromobil. A pokud nepíšete o prvních průkopnických elektromobilech, nemáte pravdu. Záleží na baterry managementu, chlazení a předehřevu baterie. Takže třeba Enyaq, BMW, Tesly a další OK. První Leafy, CityGo atd problém při nevhodném zacházení.
Mám Teslu 3 Long Range a pojistka stojí 2.049 Kč měsíčně (tedy 24.588 Kč ročně). A opravdu se platí měsíčně. Je to model z roku 2020 a je pojištěná na 1.450.000 Kč včetně GAP a opravdu všech připojištění, co šly (pojištěno u jedné z nejserióznějších pojišťoven)
Opět jde o jeden z mnoha zkopírovaných a přeložených článků autofora. Tentokrát pravděpodobně z Anglie, kde jsou pojistky aut fakt husté. Nedej bože, že jste právě začali řídit.
Takže zachovejte klid a zavolejte do tří nejserióznějších českých pojišťoven a zeptejte se. Naopak elektromobily velmi zvýhodňují. V mém a dalších případech právě Teslu zvýhodnili hodně, protože Teslu po krádeži v podstatě nelze provozovat. A vzhledem k asistentům je i hodně bezpečná.
TVL.... 25 litrů ročně jen za pojistku.... Tolik mě nestojí ani roční provoz sofilu včetně benzinu. Tomu říkám suprčupr eko-výhoda 🤣🤣🤣🤣🤣
To není článek. To je zase propaganda. Kdyby to byl článek, tak si "novinář" dá tu práci, že by oslovil někoho místního a zeptá se jak je to s pojištěním u nás a jaké má zkušenosti on. Ne jen přeložit něco, co našli a hodí se jim to do krámu. Já mám povinné i havarijní na EV "zdarma" v rámci úvěrové smlouvy a jeho výše vlastně odpovídá výši úroků. Není vyšší než u ICE. Jsem spokojený.
Zdarma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.......
Elektronesmysly a jejich výroba se tlačí dotacemi, potom se lidi skládají na drahé léčení třeba Martinka. Zvláštní politika EU a Česka. Kdyby to aspoň nenicilo zivotni prostředí.
Zdenecku, a co treba vlastni zkusenost a pote vlastni nazor? Myslis ze ty jsi mi prispel na muj enyaq za 1,7 mega? Ty konkretne ? A jak? Vysvetli to vsem prosim. A vysvetli jak to nici zivotni prostredi? Na doly v africe plne hnedych bozatek uz se nehraje ju?
Baterie v mobilu má životnost při dennodenně dobíjením cca 4 roky. Takže co 4 roky nový elektrokrám za 2 miliony?
"Baterie" v telefonu je vyrobena jinou technologií a má jen 1000 cyklů. Akumulátory pro auta jsou vyráběné také jinou, která má obvykle 5000 cyklů. Navíc jak už tu někdo uváděl, zatímco telefon napíchnete na nabíječku prakticky každý den, auto jednou nebo dvakrát týdně. A nakonec... zatímco na "baterii" v telefonu máte obvykle záruku půl roku, na akumulátor v autě je obvykle záruka osm let, která zaručuje pokles kapacity maximálně o 1%.
Co to je za nesmyslny clanek? Zase snaha strasit cesky narod elektromobilitou? 😃 Myslim, ze autoforum je placene primo ze Saudske Arabie😂
Já článku věřím. Pokud vy ne, je to vaše volba. Doporučuji si koupit EV a po cca sedmi, osmi letech se přesvědčit o pravdě...
Aby měl článek nějakou informační hodnotu, měl by se zabývat pojištěním v zemích kontinentální Evropy, kde je penetrace BEV vyšší než u nás. Tj. abychom věděli, co nás za pár let pravděpodobně čeká.
Pokud je BEV u nás málo, nemá pro pojištovnu smysl se zabývat detailním výpočtem sazeb.
To bude složité. V Norsku byvá průměrné roční pojištění KASKO pro řidiče nad 23 let a nájezd do 16000 km ročně přibližně 14000 NOK v případě Tesly. (Jenže Norsko je sice evropská země, ale nehodovostí i silničnímy způsoby hodně daleko od ČR, takže i tak je tam pojištění té Tesly o +/- 15% dražší než srovnatelně velkého spalováku.)
Nevím, jestli je to až tak extrémní, ale pro srovnání z mé osobní zkušenosti. Asi i dnes na webu najdete články z roku 2017/18 šťastného majitele nové TM3, který sehnal pojistku asi 44k ročně. V té době jsem za o něco levnější "klasiku" platil 12k.