1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Proč stále krmíte čtenáře tím,kolik stojí auta v Rusku,Indii,Číně a v jiných státech,kde je životní úroveň odlišná od té naší?To chcete lidi stále jen nasí-at?Raději se zaměřte na to,jak se bude s ohledem na stále se zvyšující ceny všeho bude žít na našem území a na nesmyslné unijní zákazy,příkazy a doporučení.A pravdivě objasněte,co je příčinou toho nesmyslného zdražování a kdo z něj má největší prospěch.Snad se Český člověk konečně probudí z letargie a přestane čekat na rytíře z Blaníku.

16
Před 4 roky
Milan Drábek

Tak toto jsem chtěl napsat přesně také. Ono by to za tu cenu chtělo prodávat i u nás,protože to větší cenu nemá.Jsem naštván.

5
Před 4 roky

Tady už se nová auta cenou dostala mimo dosah vetší poloviny lidí. Tady trh funguje tak, že konkurence má za následek neustále silné zdražování. A to jde nějak proti tomu, co nám o trhu říkali.

PS. Nemyslím to zle, ale už mě s těmi lacinými auty evropských automobilek vyrobených v Asii a Jižní Americe trochu štvete. 🙂

7
Před 4 roky

Frantíci moudře investují mimo eurofašistickou zonu.

Naše vlezdoprdelky kvákají nesmysly o elektrokřápech, lidských právech na Tchaj-wanu, staví ploty proti nebožákům, co je nikdo nechce ... a pláčou, že Ukrajina nebude moci krást z ruských trubek, protože fašisti si v klídku natahli jiné.

Je to tak?

@

7
Před 4 roky

Rádoby pisálek p. Prokopec už neví o čem informovat - stáhne článek, přeloží a ejhle, senzace k diskusi je hotová a pisálek vyděláno....

1
Před 4 roky
Stanislav Mareš

Souhlas.....

Proč o takových autech píšete, když jsou vyráběny pro země na druhém konci světa a k nám se nikdy nedostanou?!?

5

Škodovka se musí stydět,za ty svoje předražené krabice.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA