Bude zajímavé sledovat až skončí dotace a provoz EV se začne danit tak, aby nahradil výpadek z fosilních paliv. To se někteří nebudou stačit divit, kolik je bude stát 1km...
To uz vsichni co maji neco v hlave budou mit solary. Az uvidi co je stoji kilometr tak daruji smradocha nejaky nadaci.🙂
Tady na diskuzi to nevyřešíte....studujte, vzdělávejte se, nevěřte všemu co kdo řekne...a myslete, než něco napíšete, nebo řeknete....to platí částo i pro mě, to se nebojte:D
Berme to tak, že dnešní EV jsou prvním krokem k náhradě spalovacích aut.
Akorát to bohužel není krok, ale zbytečně velký skok, který přináší své problémy, ale třeba o to dříve se problémy vyřeší a pak budeme řešit zase jiné starosti života:D Ale mělo by být jasné i to, že EV nejsou všemocná a jsou jen alternativa, která bude ruku v ruce s jinými pohony a zdroji energie u automobilů až po lodě.
V jednom se mylite. Rozhodne to neni prvni krok. Ten byl pred 100 a jejich prubehu tu byla spousta dalsich pokusu. Bohuzel ani po 100 letech neni elektroauto primou konkurenci spalovaku.
Něco se děje. Vypadá to, že se zde čas od času objeví i pravda. Auta na baterky je slepá cesta vývoje, to je dnes již jisté. A čím déle se před touto technologicky politickou katastrofou budou zavírat oči a čím více se bude tlačit na pilu, tím víc to bude bolet.
Jista slepa cesta vyvoje jmenem Tesla Model Y je letos nejprodavanejsi auto na svete ty lemple. Nechces se tu omluvit za svou hloupost?🙂
Závěry v článku mi přijdou úsměvné. Od září skončila podpora nákupu firem, takže se všichni snažili nakoupit do srpna. U snížení podpory pro fyzické osoby v Německu loni to bylo stejné. Tři měsíce propad způsobený tím, že si logicky nakoupili před tím. Potom zase následoval růst. Celkové čísla v Evropě jsou jasná: Nejprodávanější auto je TESLA Y. Samozřejmě elektroauto není pro každého a dlouho nebude. Nicméně pokrok za posledních 10 let je obrovský.
Pokrok? Jaká to bude ale rána až přijde vystřízlivění... Líbí se mi slova politiků jak se má nechat působit trh- přitom zrovna v tomhle odvětví by bez dotací nebylo vůbec nic - a jak je vidět, jakmile pominou, je s tím ámen. Elektromobililita -to je takový tróský kůň z číny. S velkou slávou se to tady všechno předělá na vozidla zítřka všichni troubové co si přečetli na internetu A a již se nedozvěděli jaké s tím souvisí B tomu nadšeně hýkají. Utopí se v tom nepředstavitelné částky které mohly být využité jinde, dosavadní automobilový průmysl který táhnul celý kontinent se pošle do hutí a až se probudíme z toho snu, zjistíme že jsme úplně v PR.... A víte kdo tohle odskáče nejvíc? Náš němý svědek- planeta. Všichni se na tom zase napakovali- politici, výrobci, prodejci, úředníci- všichni si s tímto novým projektem přišli na svý- jenom planety zase zničili o pořádný kus víc- a ta nedostane nic...
Zajímavé závěry. Takže v srpnu před ukončením podpory byl meziměsíční prudký růst (který není důležitý, jelikož se na něm podílí fakt posledního měsíce zvýhodnění), ale pokles v prvním měsíci po ukončení podpory je hned zhroucením trhu (a to i přesto, že předchozí nárůst byl způsoben těmi, co by jinak nakupovali v posledním čtvrtletí).
Onehdy jsem četl, myslím minulý týden o raketových vzestupech prodejů Éček jak drtivě překonávají prodej ekokatastrofických spalováků a o prudkém snížení cen...
Tak já nevííím...???
To je pouze cílená manipulace...
Kdo chtěl to koupil, zkusil k druhému, třetímu autu, ale žádný dlouholetý boom se nekoná, ve výsledku to auto vůbec nic nenabízí a ani vzhledově to není pěkné auto.
Jak se pisalci snazi zachranit nefunkcni spalovaky
Můj spalovák funguje přes dvacet a protože dostává patřičnou údržbu, ještě dlouho fungovat bude. O tom se může baterkáčům jen zdát. Ale ať se každý rozhodne sám, co si koupí. Jen by to chtělo víc svobodného trhu s méně regulacemi.
Vlhký sen "redaktorů" z autofora, nebo jak se tento slint jmenuje.
oni tam jsou asi jen dva "redaktoři" spíše spalovací "reaktoři" 🙂 si ten plátek čtu pro zlepšení nálady :-)
Pořád jen nemůžu přijít na to, proč je u nás těch báječných EV jen čtrnáct tisíc a z toho čtyři pětiny na firmy...
Protože obyčejný plebs si kdotacím ani nečuchne, ty tu totiž nejsou pro obyčejné lidi. Konečně i šrotovné bylo schváleno v době kdy Kalousek byl ministr financí, ale nikdy nikdo nic nedostal a přesně takhle si obnovení a omlazení vozového parku představují čeští politici (rozumněj pitomci / lháři).