To je stejný případ jako když Škodovka napíše že při testování najedou milion kilometrů bez problémů...když do toho skočíte ,nastartujete a každý týden dáte cestu k Atlantiku a zpátky tak se to nevy..re...ale až budete každý ráno v mínus dvaceti startovat ,ujede cca 29 km.a pak znovu a znovu, denne 300x stahnete okno,otvirate dveře...tak ve 150tis je po autě ...dejte ji taxikáři a za rok je to auto v haj...
Autor článku zřejmě posledních 20 let prospal. Rozdíly u evropských výrobců zas až, při současné globalizaci, takové nejsou. Alfu (159) jsem mimochodem 11 let vlastnil a měnil jsem pouze olej a filtry...
Chápu dobře, že jedna Alfa, co ujela kolem 100tis km( Byť za pouhý rok) posloužila autorovi článku k vyvracení mýtu o nespolehlivosti Italských aut? To je snad fór, ne?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Mám Audi A4, jezdí 20 let bez zásadního zásahu do motoru s výjimkou výměny rozvodů. Alfy mají oproti Audinám poměrně mizernou pověst pokud jde o spolehlivost, ať se Vám to líbí nebo ne. Ale klidně si dál namlouvejte, že se celý svět plete, kdežto Vy Alfisti v srdíčku to vidíte reálně. Připomínám ale, že produkce Audin či BMW (a hlavně zájem zákazníků) je mnohem vyšší než je tomu u Alf, takže je logické, že budou i častějšími návštěvníky servisů. Pravda je taková, že Alfa se několikrát pokusila vklínit mezi prémiovky, ale výsledek byl zpravidla tristní a prodeje směšné.