Čelní laloky mi neberou, proč 20x materiálově a konstrukčně náročné elektrokolo stojí jako slušná motorka. Kdy to oblouznění pomine?
Tohle je příšerný pokus o reklamu... levnější o 16 tisíc, šok, pomalu mrtvice, neuvěřitelné... Ne, prostě je to ořezaná verze, levnější o 16 tisíc. Jinak je to prostě indická motorka, která se snaží těžit ze značky JAWA. Za mě žádný důvod o něčem takovém uvažovat.
Bude mi 60. Na motorkach jezdim cely zivot. Nikdo mi nemuze rict, ze nevim, jak jezdi ta ci ona motorka. Poctive od Pionyra a Babety pres CZ 175, Jawu 250, 350 a pak mnoho dalsich az pak GS, Africa a ted CB1100 a novy Trans Alp. Ale svezeni na Jawe ted a bylo i pred temi 40 lety utrpeni. Je to sice vzpominka na mladi, clovek az uroni slzu ale priznejme si, ze tenkrat uz byla zaostala a ted ta nova je znovu zaostala. Nic na tom nezmeni tlachy pametniku o slave te znacky.
Ok, potřeboval bych na tuhle motorku originál plynové lanko, výstupní kolečko, gufera předních vidlic a ložisko kyvné vidlice. prosím o informaci, kde to mají skladem a co by to stálo...😮)))
Jo a hodil by se i přední blatník a levý blinkr, kdyby ...
Budete si asi muset udelat vylet do Indie😀. Ale ted to blbe lita.
Mám 350 OHC , minulé léto nedobrzdil za mnou mladík v autě, když jsem stál v koloně. Odnesl to zadní blatník a rám, co drží zadní kufr. Od toho minulého léta mám motorku v autorizovaném servisu Jawa v Třebíči pořád v opravě. Po 8 měsících poslala Jawa zadní blatník do mého servisu a teď budu čekat , až pošlou ten zbytek. Hrůza 😡
To je článek o Jawě? Já teda žádnou motorku nevidím, 80% stránky jsou jen obrázky s reklamou a dokonce nevidím ani na to co píšu, protože je přes to taky reklama, takže jsem to ani nečetl, zavírám to a ať internet klidně zruší, je to srajda, stala se z něj jen plakátnice na reklamu.
Hezky stroj, příjemná cena i když asi těžko bude konkurovat Hondě GB 350 která je za 110tis, Honda . Pak je tu ještě Benelli Imperiale 400 za 110tis, tady už by se dalo váhat. Každý ať vybírá dle své chuti.
Pořád radši tuhle která je na pohled pěkná mašinka a výkonově na pohodu jen si vyčistit makovici po práci,než tu obludu za 1500 000kč
Zcela souhlas, co dodat. Navíc za tyhle peníze to myslím nemá moc konkurenci...
Pěkný den, ať se Vám daří!
Pro mě je to hrůza, když mám jawu 350 panelku za 10 tisíc z roku 64 novou která mě doveze všude zrovna tak a dneska nám dát skoro za stejný Klump tolik peněz je pro mně tabu
Je nádherná!!! A ty keci českejch lopat nečtěte.Je to stejný,jako když kuchař uvaří super guláš,tak se vždy najde ho.ado ,pro kterého je to málo slaný,nebo málo horký.
Ne, tohle fakt není česká motorka.