1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Čelní laloky mi neberou, proč 20x materiálově a konstrukčně náročné elektrokolo stojí jako slušná motorka. Kdy to oblouznění pomine?

Před 2 měsíci

Tohle je příšerný pokus o reklamu... levnější o 16 tisíc, šok, pomalu mrtvice, neuvěřitelné... Ne, prostě je to ořezaná verze, levnější o 16 tisíc. Jinak je to prostě indická motorka, která se snaží těžit ze značky JAWA. Za mě žádný důvod o něčem takovém uvažovat.

10
Před 2 měsíci
David Hradecký

Bude mi 60. Na motorkach jezdim cely zivot. Nikdo mi nemuze rict, ze nevim, jak jezdi ta ci ona motorka. Poctive od Pionyra a Babety pres CZ 175, Jawu 250, 350 a pak mnoho dalsich az pak GS, Africa a ted CB1100 a novy Trans Alp. Ale svezeni na Jawe ted a bylo i pred temi 40 lety utrpeni. Je to sice vzpominka na mladi, clovek az uroni slzu ale priznejme si, ze tenkrat uz byla zaostala a ted ta nova je znovu zaostala. Nic na tom nezmeni tlachy pametniku o slave te znacky.

11
Před 2 měsíci

Ok, potřeboval bych na tuhle motorku originál plynové lanko, výstupní kolečko, gufera předních vidlic a ložisko kyvné vidlice. prosím o informaci, kde to mají skladem a co by to stálo...😮)))

Jo a hodil by se i přední blatník a levý blinkr, kdyby ...

6
Před 2 měsíci
Petr Vaněk

Budete si asi muset udelat vylet do Indie😀. Ale ted to blbe lita.

4
Před 2 měsíci

Mám 350 OHC , minulé léto nedobrzdil za mnou mladík v autě, když jsem stál v koloně. Odnesl to zadní blatník a rám, co drží zadní kufr. Od toho minulého léta mám motorku v autorizovaném servisu Jawa v Třebíči pořád v opravě. Po 8 měsících poslala Jawa zadní blatník do mého servisu a teď budu čekat , až pošlou ten zbytek. Hrůza 😡

Před 2 měsíci

To je článek o Jawě? Já teda žádnou motorku nevidím, 80% stránky jsou jen obrázky s reklamou a dokonce nevidím ani na to co píšu, protože je přes to taky reklama, takže jsem to ani nečetl, zavírám to a ať internet klidně zruší, je to srajda, stala se z něj jen plakátnice na reklamu.

8
Před 2 měsíci

Hezky stroj, příjemná cena i když asi těžko bude konkurovat Hondě GB 350 která je za 110tis, Honda . Pak je tu ještě Benelli Imperiale 400 za 110tis, tady už by se dalo váhat. Každý ať vybírá dle své chuti.

10
Před 2 měsíci

Pořád radši tuhle která je na pohled pěkná mašinka a výkonově na pohodu jen si vyčistit makovici po práci,než tu obludu za 1500 000kč

10
redaktor AutoŽivě.cz
Před 2 měsíci
Ondřej Bláha

Zcela souhlas, co dodat. Navíc za tyhle peníze to myslím nemá moc konkurenci...

Pěkný den, ať se Vám daří!

5
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Pro mě je to hrůza, když mám jawu 350 panelku za 10 tisíc z roku 64 novou která mě doveze všude zrovna tak a dneska nám dát skoro za stejný Klump tolik peněz je pro mně tabu

2
Před 2 měsíci

Je nádherná!!! A ty keci českejch lopat nečtěte.Je to stejný,jako když kuchař uvaří super guláš,tak se vždy najde ho.ado ,pro kterého je to málo slaný,nebo málo horký.

Před 2 měsíci

Ne, tohle fakt není česká motorka.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA