1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Dezinformace.

Před 5 měsíci

Vážení, soudruh Komárek tady ty roční STK popisuje několikrát do roka. Akorát k tomu pokaždé pozmění vstupní blábol data. A vy mu to stále papáte i s navijákem a naprosto zbytečně se rozčilujete značně předčasně.😉

1
Před 5 měsíci

Tak pokud by to bylo zavedeno,tak reálně za rok nejedu 10000 km,ale papírově podle tachometru by to bylo jen 5000. Takže až by se mne týkal interval STK po roce,tak auto už by mělo najeto jednou tolik než ukazuje tachometr...

Před 5 měsíciUpraveno

Jděte už s tím pos Bruselem do pr za chvíli budou chtít vědět kolikrát jsem se vys a pak mi snad dají stopku. Hlavně že všichni jásali jak se pod pod EU budeme mít dobře začalo to Becherovkou přes dírky v sýru prostě parta deb

1
Před 5 měsíci

Pohoda.. tak si každý druhý rok koupíme dvě a púl tunová elektrická ekologická monstra za jeden a půl milionu .... Však v pohodě asi se nám líbí jezdit ve straých autech. Myšlení některích šílencú v EU je vážně zvrácené a mi jen ovce...

Před 5 měsíci

160 tis km ujedu za dva roky, auto pravidelně v servisu tak co ještě chtějí ?

Na druhým autě ujedu 3000 za dva a na STK se ptají proč tam jedu když se od minule nic nezměnilo

Další úřední nesmysl preplacenych úředníků z EU 🙈

1
Před 5 měsíci

Všichni operují bezpečností aut. Ale kolik nehod se stane v důsledku technické závady na vozidle?? Nakonec jde o to z řidičů vytáhnout prachy za časté STK nebo za nové vozidlo, které měnit vždy po ujetí několika kilometrů.

1
Před 5 měsíci

Na každém sídlišti stojí vraky a polovraky, u kterých je "záhada" jak prošly STK.

Lidé s nimi ani nejezdí a blokují místa... bohužel u nás jsme moc benevolentní a je levné nechat auto takto chátrat a zabírat místo ostatním...

Před 5 měsíci

Mám auto, které má najeto skoro 400000 km a je jako nové! A jsou auta s 50000 km a vypadají jako vrak! Takže?

1
Před 5 měsíci
Jan Vokuč

auto co ma 400t na hrbu rozhodně není jako nové- spíš naleštěná nebezpečnost koroze pod povrchem nalešteneho laku

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Oni v Bruselu nemají takové problémy jako mají obyč lidi.

Oni si kupují nové auta co dva roky a zaplatí to stát a nebo obyč lidi na daních

My obyč lidi nemáme na nové auto co dva roky tak nás třeba trestat.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA