Každý musí ty Bruselské pomatence milovat,nemají nic jiného na práci, než ztěžovat, zdražovat a otravovat Evropanům život. Snad se dožiji doby, kdy za to budou potrestáni.
A hurá do stáčení kilometrú. Nic jiného toto nepřinese, jen zase podvody a podvody. Pryč s byrokratickým Bruselem!!!!!
pryč z eu proč si to necháme líbit proč nás masírují prostřednictvím něktě rych placenych novinářů někteří slabomyslny spoluobčané tomu věří jde jenom obohacování jednotlivců v eu
hele to jako fakt někoho položí dvojka navíc ročně na stk u stareho verglu? tvl takt o rovnou zahodte auta a jdete do mhd nebo vlaku kdžy je pro vas tato položka tak nedostupná
Místo aby se slavný Brusel staral o ukončení různých konfliktů a soběstačnost tak vymýšlí jen pitominy. Pak to jde s EU jen z kopce.
Já najedu 160000km za 2 roky. Takže s novým autem půjdu už po 2 letech, nebo tedy až po těch klasických 4 letech kdy mám najeto 320000km to jsem se tam nedočetl.
Jen tahání peněz.
Opět nenazrana Eu.
Jen buzerace a kasirovani.
Kdy se uz státy nastvou a změní vše pro lidi a ne pro úředníky!!!
Přijde čas kdy se spolek dutých hlav z Bruselu v čele s Uršulou rozpadne a všem se uleví......
Další tahání peněz od těch chudších. Unie chce prostě plnou Evropu Ficů, Orbánů a Turků.
Doopravdy tyto kraviny stojí za poslání Evropy do náruče těchto "vůdců" ?
Dejte tuto diskuzi přečíst samolibým poslancům v Bruselu a asi by se moc divili, jak jsou normální lidi nespokojeni s jejich nereálnými návrhy. Diktatura EU.