Níže je hodně nadávek na EU. Pak tedy nebude lepší vystoupit? Ještě ale dodat, že od našeho vstupu do EU jsme vydělali na dotacích 1,3 bilionu Kč, čistého. Vyvážíme do EU bez cla. Zvýšila se naše konkurenceschopnost. To ale níže diskutující rozoumkové nevidí. Nevidí, protože jim nebylo dáno rozumu a schopnosti přemýšlet. Bez EU bychom byli chudší. Navíc. V EU cestujeme bez pasu. Co by dokázalo ve světě malé Česko bez EU?
Kolik jsme ale zaplatili za hňupoviny vymyšlené EU to už nikdo nespočítá!!! Nemyslím kolik jsme odvedli jako stát, ale hlavně kolik každého jednotlivce a všechny dohromady stáli idiocie vymyšlené EU?
Demokracie: samé zákazy, omezení, horší jak komunismus.
jj, eu je takovej kriminal. vystoupit opustit.
Už je načase opustit tenhle EU Titanic ,když z něj ,ní lezou takové 💩💩💩
Po pravdě řečeno, je mi jedno, za jakou dobu budu muset na STK, podstatné je, zda si to nařizovatel temínovosti zaplatí, nebo to nechá na mně. A tady se dělí voliči budoucích zástupců v eurobyrokracii. Těch naštvaných přibývá a není to pro Evropu dobře, Dnešní eurolegislativci by si měli mnohem více všímat v jakém světě žijeme, a komu svou nechápavostí začínají nezadržitelně předávat moc. Jinak za mne - najedu ročně něco přes dvacet tisíc kilometrů, auta střídám cca po 150-ti tisících (teď jako šedesátník už na to mít nebudu), Přípravu a vyřízení technické mi dělá profesionální servis, vždy se jedná o běžné úkony pravidelné údržby a vždy po dvou letech auto prochází bez problémů.
Jděte do zadele. Co je to za nájezd km např. u auta s naftovým motorem, které denně jezdí mimo město zejména po dálnici, za najetý počet km? Tzn., že s takovým autem začne majitel chodit každý rok na technickou i když nebude ještě čtyři roky staré, kdy je u něho ze zákona první technická. Z Bruselu chrlí jeden nesmysl za druhým. To chtějí tímto způsobem podpořit automotive, protože jim lidé nechtěji kupovat předražené elektroautomobily?
Asi potřebují dovybrat další peníze které by mohli šoupnout do bezedné díry s názvem Ukrajina...
Tam se toho vleze... my už budeme nahatí a odraní až na kost a Ukrajina bude pořád častěji natahovat ruku!!!!
Tam ať se starají o zhelinskyho,a nechají nás snad normální lidi žít v klidu.
Jako bychom už mohli v EU řešit pouze tyto malé pitominky a zbytečnosti , že bábo Uršulo, Navic už se nezmůžeš ??
Bože, to jsou nesmysli, důležité ale je ze mame motoristy, ty to nedopusti, takový nesmysli
Tohle jste propásl u minulých dvou voleb do Evropského parlamentu... Byl jste tam, ze jo?🙂 Oni totiž diky tomu vládnou v Evropě ekoteroriste.
Zajímalo by mě, jak dlouho si to ještě necháme líbit. Čím dříve se EU rozpadne, tím lépe pro všechny.