Ubohé rozhodnutí, auta jsou prý pořád lepší a lepší a kvalitnější a dražší hlavně díky EU a najednou toto? To znamená že nám výrobci lžou jejich auta jsou horší, tak to říká vedení EU.
Bude třeba se stát zmetkem jako jsou oni a kupovat nové auto každý rok, nebo je všechny vykopat 😂😂😂
To jsou zas kecy.
Tak to mě rovnou zastřelí. Máme tři auta, dva diesely, jeden benzín, všechna s nájezdem přes 320.000 km, ale náhrada za ně se nevyrábí. Navíc jsou v perfektním stavu motoricky, nechycené rzí, interiér slušný, nekouří ( my také ne 🤭) . STK ok, ofiko, žádná levá. Tak co s tím ?
A určitě jste ten, co bude dále a dále tvrdit, že vystoupit z EU je nesmysl. Přiznejte se ;)
Byt clenem EU začíná být utrpenim mladeho Boháčka. Nenastala uz vhodna doba udělat EU papa? Dříve než úplně zblbneme?
A teď jsem zvědavý na Babiše!
Mě také vadí, že každou cestu do práce jedu po rozbité silnici a nikdo s tím nic nedělá. Postaví tam stálé značky nerovnost vozovky a tím je to vyřešené.
Už aby to bylo, máme to tu zamořené splodinami z německých šunek,a ty převážně mladoši, kteří je kupují vykřikují snižte emise!
Vážně až každý rok?
A co mezi tím?
Lepší by bylo každý měsíc, ne?
Já bych spíše čekal, že budou řešit častější STK pro auta co najedou např 100 tis. km za rok a ne ty co najedou sotva 5000 km/rok.