1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Další správné a budoucnost respektujicí rozhodnutí. Řidiči přesednou na sociálku, aby si šetřili kilometry a neměli zbytečně vysoký nájezd. Po ujetí 200 tis km by bylo vozidlo automaticky vyřazeno z evidence.

Oživí se trh, stoupnout prodeje a tím i výroba (v Číně ?) a zmizí rezavé křápy. V Bruselu jsou prostě hlavy, jedna vedle druhé.

11
Před 5 měsíci

Můj Megane 3 s 300xxx km je v daleko lepším stavu než ty 5 let starý plechovky. Až tedy na to zatracený DPFko 😡 No co, nechám ho vymlátit, v ŘJ ho deaktivuji a bude. Nebudu za jeho opravu dávat polovinu celkové prodejní ceny auta 👍

Před 5 měsíci
Pavel Bořuta

Takže už nikdy žádnou STK neprojdete, váš Megane skončí na šroťáku a je to tak naprosto v pořádku. Že by si dnes někdo dovolil jen uvažovat nad podobnou prasárnou mi hlava nebere. Pavlík má IQ na úrovni dnešní ranní teploty, patrně spokojený volič současné koalice.

Před 5 měsíci

Zajímalo by mne, proč ty blby z bruselu označují za Putinovy agenty? Tohle jsou blbosti, kterýma se Putin určitě nezdržuje. Ten se musí náramně bavit, když vidí a slyší, jak se Bruselská vláda snaží bojovat proti Rusku a přitom svojí tupostí likviduje sama sebe a celou EU.

Jemu opravdu stačí počkat dostatečně dlouho, a pak si pozbírá v těch troskách co bude potřebovat.

Celou dobu podezírám radu EU a její vedení, z pokusu o stvoření čtvrté říše, co nedokázal AH, to chce UvdL a její nohsledi. Jenže, tady spíš dojde k přepětí situace a rozpadu, občanská válka nebo něco podobného. A Putin, ten se bude jen smát a docela možna i s Trumpem a zbytkem světa.

Budou se náramně bavit, jak světoví lídři svojí arogancí a tupostí zničili výkvět světa, kolébku civilizací, pak si čárou na mapě rozdělí ten koninent trosek, podají si ruce a spokojeně se rozejdou. ........

To bude výhra bez sázky. .......

A mi? Budem jen historií, kterou jednou lidstvo zapomene🤔😢

1
Před 5 měsíci

Naopak autore článku, Brusel to chce zavést, jinak by se to nesnažil protlačit, že ano. Že to neprošlo hned neznamená, že to vzdají.

Proto je nutné mezi lidmi šířit osvětu, aby jasně ukázali politikům svou nevoli s připravovaným svinským nařízením. Jinak by to prošlo hezky pod zavřenou pokličkou, jak je u Bruselu zvykem a za pár let bysme se divili, co se na nás řítí.

2
Před 5 měsíci

Za život jsem dojezdil o otci MB 1000 do 380 tis. km a ještě mi do trhali z rukou na ježdění do práce. Další auto Š 105 s jednou GO nájezd 370 tis. vydrželo v bazaru 4 h ( " stav tachometru 70 tis, celkový nájezd nezjištěn" ) bral jsem protiúčtem Mazdu 626 ta dala 420 tis km (také ještě dělala rok radost kamarádovi ) a nyní mám Outlander 410 tis. km ... Myslím si, že mrháme zdroji ve jménu ekologie... Není třeba jebat občany nesmysly, ale nechat je žít a výrobky vyrábět opravitelné a udržovatelné. Auta vždy brzdila, byla obutá, a nečudil, (chtěl jsem vždy jezdit za málo).

Před 5 měsíci

Pořád stejné bludy a oblbování z EU o bezpečnosti,či nebezpečnosti starších vozidel...Stačí se podívat na statistiky nehod způsobených stavem vozidla a je to absolutní minimum nehod.Prostě jen trapné výmluvy k tomu, aby znepříjemnili a dostali ze silnic starší auta,aby se zvedla stagnující výroba a prodej nových.

Před 5 měsíci

Tak jestli to bude od 160 000km nebo 10 let+ tak mě to ještě dlouho trápit nemusi. 😁 Ono co da člověk za údržbu a pojistky, benzín tak nějaká stk je stejně ten posledni vydaj a boji se toho jen ti co maji pojízdné vraky, normální auto které člověk servisuje jak má projde i když má 30 let.

1
Před 5 měsíci

Co je tohle za blbost, zase kraviny z EU. Mêl jsem před časem auto najeto 620 tis. bylo jako nové vše se pravidelně udržovalo a měnilo. EU chce aby si každý koupil nové křápíky které nic nevydrží. Staré Mondeo MK 4. poweschift ač s druhou převodovkou mi sloužílo hromadu let naprosto bez problémů. Tak je to asi jak se každý ke svému vozu chová a udržuje ho....

Před 5 měsíci

Jak blbci třídíme odpad, snažíme se jezdit hromadnou dopravou, kdykoliv to jde, ale pořád je to málo?! K čemu je to všechno dobré, když "za rohem" hoří každý den tanky, rafinerie a sklady ropy, teď už i na Blízkém Východě, kácí se deštné pralesy, odpadky se sypou běžně do řek nedaleko od ČR, atd.?

2
Před 5 měsíci

Jasně nová auta se musí více prodávat a stará co nejdříve zlikvidovat a pojištovny hrabat😠jsme jen figurky na šachovnici jo vědět tyto věci dříve sakra že se budou tyhle ingousti montovat úplně do všeho tak bychom asi unii minuli velkou oklikou.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA