1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Pryč z EU ! Znepřátelili jsme si Rusko s USA už také moc nekamarádíme a činu již také někteří správní politici též pokládají za nepritele ,zbavili jsme se levné ropy nechali jsme si zemi obsadit Ukrajinci ,tržní ekonomika funguje zkrze dotace ,prezident komunistická guma, tohle tušit tak v 89 klíči určitě nezvonim.

Před 5 měsíci

STK je zrovna taková nehezká povinnost i po 2 letech, obzvlášt pokud máte víc aut. Stojí to nervy a peníze a ty kyselé pohledy techniků, to člověku udělá hned hezčí den.

5
Před 5 měsíci
Ondřej Vlach

U záložního auta, které mám už asi 13 let opravdu jen pro případ potřeby při poruše, už na technickou pár let dlabu (udržuju ho v pořádku a připravené kdykoli k provozu,jen emise by už legálně nezvládlo, ale nový katalyzátor už do něj dávat nebudu 🙂 ) Totéž dva skútry, na kterých jsem poslední roky celkově najel jen pár desítek kilometrů, tam už by platby za technickou pomalu znásobily jejich cenu :-)

2
Před 5 měsíci

Ať mi Brusel pošle na nové auto a pak jsem ok. Jinak ať jde Brusel do.......

52
Před 5 měsíci
Zdeněk Dubovský

Do Brusele

15
Před 5 měsíci

naprosto v pohodě a u dvojnasobku což má většina těch vraků co jezdí po silnici bych dal 2x ročně- at si to plebs pěkně zaplatí když jezdí starým verglem a nemá na nové moerní auto. Kdo nemá at táhne na mhd, vlaky apod než jezdit nebezpečným verglem co ma na hrbu 300t km a je na odpis

2
Před 5 měsíci

Základní ideou EU byla vzájemná spolupráce nezávislých států ne neustálá šikana obyvatel, přerozdělování peněz na základě úslužnosti jednotlivého států k vedení EU, a omezování nejrůznějších odvětví průmyslu. Dneska je největším ekonomickým nepřítelem EU samotná EU.

1
Před 5 měsíci

EU nám za chvíli nařídí kolikrát se budu moct jít vys

.rat za den. Fungujeme zde dlouhé roky 4-2-2 a jde to. A to že některá auta jsou šrot je jen na té STK kam kdo jede a o lidech co tam jsou. Pokud se o ty své "plechy" trochu starám, tak nemám problém. Pokud ale né, tak je to jasné.......

Před 5 měsíci

To je zase nasírací článek. Prostě dnešní EU je něco jiného než byla když jsme do ní vstoupili - uzurpuje si práva vstupovat do soukromí, omezovat a nařizovat. Divím se, že rovnou nepíšou zákony o zákazu aut starších 10 let nebo o maximálním nájezdu 500km na 1 osobu a rok...

Před 5 měsíci

Proboha můžete mi vysvětlit význam těchto vět? ,,Na jedné straně taxikář s 400 tisíci kilometry, který doma dál jezdí v režimu 4‑2‑2. Naproti tomu belgický soused, který by po 160 tisících km plánoval STK každý rok." to už všechno píšou roboti nebo ještě lidi ale pod vlivem návykovek?

Před 5 měsíci

Asi je čas na referendum o vystoupení z EU sak Stáňa de jen šikana a buzerace taková nebyla ani na vojně a to tam bylo bod záštitou tupých a korupčních velitelů je vážně čas zvážit zda to stojí zato být členem eu

7
Před 5 měsíci

Já bych zavedl pravidlo, že každý bruselský poslanec, jakmile by navrhl tři nesmysly, skončil by ihned ve funkci a frčel by rovnou do kamenolomu ručně štípat kámen.

To by bylo všude štěrku...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA