1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Prý jakou máme svobodu hahaha Kam se hrabala RVHp !

48
Před 5 měsíci
Jan Florián

RVHP bylo proti EU vrchol svobody a demokracie

44
Před 5 měsíci

Kdyby nová auta neměla všechny nesmyslné "euro asistenty" a polovinu rádoby eko systémů, stála by o 150 - 200.000 Kč méně a náš vozový park by nebyl tak starý. Kdy už to proboha mocipáni pochopí !

7
Před 5 měsíci

Právě jsem překonal hranici 250tis. Km. Před týdnem jsem byl na TK a auto je bez jediné závady, a to jsem ho nijak na TK nepřipravoval. Udržuji auto v cajku průběžně, proto mi tohle nařízení nijak nevadí. Vadí mi zbytečně vyhazování peněz za TK.

Před 5 měsíci

to je jen závist, že elektrokřáp 160 tisíc ani neujede.

7
Před 5 měsíci

Už neví jak nám neprojemnit život ta proklatá eu . Co nás ještě čeká než pochopíme že je eu na nic . Nebo vás jen zajímají dotace a pohyb po světě ? Vím že hodně lidi chce zůstat eu ale za jakou cenu jim budeme lez do prdele ? Než pochopíme že je na nic .

1
Před 5 měsíci

Rozhodně nejde o ekologii. Rád bych si co tři roky kupoval nové auto jenomže na to jako invalida nemám příjmy. Kolik nehod je kvůli technickému stavu a jakou souvislost to má s počtem kilometrů? Neuvěřitelný věci vymýšlí zcela zbyteční úředníci

Před 5 měsíci

To se budou v Čechách tachometry stáčet............ To přestane "platit i rok výroby"........

2
Před 5 měsíci

Reálný přínos nulový. Stačí pokud by se STK a ME mělo takový dohled aby se nedalo podvádět. Takhle je je jen tahání peněz z lidi. Je čas odejít z EU!!!

Před 5 měsíci

Bruselska Buzerace , chtěji pomoci stk vice ničit auta než jsou opotřebovana provozem. Naposledy mi kladivem mlatil do přednich ramen tak, že jsem mněl pocit že už neodjedu. Pak se člověk nemuže divit korozi "podvozku".

2
Před 5 měsíci

Drobný problém.. Kde na to vezmou lidi? Zaplatí zákazníci, to je jasné, ale už dnes se musíte objednat týdny dopředu. Takže po absolvování dostanete termín další STK?

Před 5 měsíci
Sejček Kamil

tak pokud nemáš dvojku ročně navíc na auto pak je otázka jak asi vypadá to auto samotné po stránce servisu když se tu řeší takove drobné

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA